Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vinkit talvilomalle »

    Sukkamestarit

    Sukkamestarit on suomalainen sukkatehdas Tampereella, joka valmistaa laadukkaita ja käytännöllisiä sukkia monipuoliseen käyttöön. Kaikkien Partioaitan valikoimasta löytyvien Sukkamestareiden sukkien pääraaka-aineena on merinovilla.

    Kevyt ja lämmin merinovilla on erinomainen sukkamateriaali. Se siirtää hyvin kosteutta pois iholta ja pehmeytensä sekä kutittamattomuutensa ansiosta merinovilla sopii hyvin myös herkkäihoiselle. Parhaimman käytettävyyden ja mukavuuden takaamiseksi sukissa on hyödynnetty laadukkaan mulesing-vapaan merinovillan lisäksi myös muita materiaaleja, jotka edistävät mm. joustavuutta ja kestävyyttä.

    Sukkamestareiden sukkien tuotanto

    Sukkamestareiden tuotteilla on Avainlippu, joka kertoo siitä, että tuotteet on valmistettu Suomessa. Sukkamestareille tärkeitä arvoja ovat ekologisuus ja eettisyys. Sukissa käytetyillä raaka-aineilla on Öko-Tex-sertifikaatti. Kaikki Partioaitan valikoimassa olevat sukat ovat Vihreämpi valinta -tuotteita.

    Tiesitkö myös, että Sukkamestarit on Euroopan ainoa sukkatehdas, joka on NATIVA-sertifioitu? Sukkamestareiden tuotteissa käytetään vain NATIVA-merinovillaa, joka on jäljitettävissä tilalle saakka. Sukkamestareiden villa tulee Uruguayn Saltosta, La Magdalenan tilalta. Laadukkaan merinovillan takana on ohjelma, jossa kaikki voivat elää hyvää elämää.

    NATIVA:ssa koko ketju on sitoutunut eläimiä, luontoa ja ihmisiä kunnioittavaan tuotantotapaan:

    • Eläimet saavat laiduntaa vapaana syöden puhdasta ruokaa luonnosta.
    • Viljelijöillä on eläinten hoitosuunnitelma, joka ottaa huomioon ruokinnan, lajityypillisen käyttäytymisen ja eläinten hyvinvoinnin koko elämän ajan. (Tämä sisältää mm. mulesing-kiellon).
    • Työntekijöille maksetaan asianmukainen palkka tehdystä työstä ja työolot ovat kunnossa.
    • Tuotannossa ja jalostuksessa vältetään luontoa kuormittavien kemikaalien käyttöä.
    • Tuotannossa ja jalostuksessa säästetään makeaa juomavettä.

    Eettinen ja ekologinen tuotanto vaatii konkreettisia tekoja kaikilta. Esimerkiksi Suomessa Sukkamestarit säästää 700 000 litraa vettä, kun tuotteita ei esipestä tuotannon yhteydessä. On siis väliä mistä materiaalit ja tuotteet ovat peräisin ja mihin ne ovat matkalla. Elämän tuntuiset Sukkamestareiden sukat ovat mukana seikkailuissasi kunnioittaen sinua, meitä ja maailmaamme!

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite