Merkkiehdotukset

    Kategoriaehdotukset

      Hakuehdotukset

        Tuotteet

        Retkeilijän lämmin karpalo-whisky-sour

        Retkeilijän lämmin karpalo-whisky-sour

        Kahdelle henkilölle.

        Yleensä kylmänä tarjottava whisky sour maistuu myös lämpimänä! Talviretkipäivän jälkeen autiotuvan lämpöön päästyä whiskyllä terästetty lämmin, makean kirpeä juoma palkitsee retkeilijän. Karpalo sopii hyviin talvisempaan whisky souriin.

        • 1 dl sokeroimatonta karpalotäysmehua
        • 3 dl vettä
        • 1 sitruunan tai appelsiinin mehu
        • 4 rkl sokeria
        • 1 dl Bourbon-whiskyä

        Kiehauta karpalotäysmehu, vesi, sitruunan tai appelsiinin mehu ja sokeri, kunnes sokeri on sulanut joukkoon. Tarjoile lämpimänä ja lisää lopuksi whisky.


        Resepti ja kuvat: Viimeistä murua myöten ja vegan and wild
        double-arrows-up
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite