Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Merinovillasukat - 2 paria yhteishintaan 20 € »

    Syysretket odottavat

    Luonto vaihtaa väriään ja ilma viilenee. Se tietää sitä, että vuoden paras retkeilysesonki on täällä! Lähde tutkimaan luonnon upeita värejä ja nauti raikkaasta ulkoilmasta. 

    Meiltä löydät varusteet ja vaatteet kerros kerrokselta syksyn suosituimpiin aktiviteetteihin!
    Kuvan suositut retkeilyvarusteet 

    Ulkoilu ja ruskaretkeily

    Aika tehdä upeita päiväretkiä luonnon helmaan! Ruskaretkeily ja erityisesti Lapin ruska on koettava ainakin kerran elämässä - tai vuodessa. Ota selvää milloin syksyn väriloisto on näyttävimillään ja tee piipahdus kansallispuistoon tai luontokohteeseen. Vaihtelevaan säähän muista kerrospukeutumisen jalo taito.


    Työmatkapyöräily

    Kuljetko pyörällä töihin tai kouluun? Meiltä löydät tuulen- ja vedenpitävät päällysvaatteet, jotka ovat suunniteltu miellyttävään matkantekoon. Kulkemista helpottaa myös kestävät pyörälaukut ja syksyllä on hyvä panostaa heijastimiin ja valaistukseen.


    Vaellus

    Suunnitteletko useamman päivän vaellusta syksyksi? Meiltä löydät vaatteiden ja varusteiden lisäksi kätevät pakkauslistat ja vinkit miten pakata rinkka, mitä huomioida reitin suunnittelussa sekä pukeutumisessa. Poimi matkaan kuoritakki ja pakkaa sopivan kokoinen rinkka, seikkailu voi alkaa!


    Sienestys

    Syksyn sienestyskausi on pitkä ja sato monipuolinen. Säiden viiletessä ja kesän muuttuessa syksyksi nousevat maasta eri sienet lämpötilan, kosteuden ja kasvupaikan mukaan. Opettele tunnistamaan sienet oppaista, osallistumalla ohjatuille sieniretkille tai -kursseille. Tutustu myös oppaaseemme!

    Tretorn-sadetakki kunnon sateelle