/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Syksyn suosikkeja miehille 

    Varaudu vaihtelevaan säähän pukeutumalla

    Voimaannu, rauhoitu ja rentoudu luonnossa

    Osallistu syksyn luontobingoon!

    Lähde luontoon tutkimusmatkalle ja merkkaa bingolappuun löytämäsi asiat. Saatko yhden päivän aikana kerättyä kaikki? Voit palkita itsesi nuotiokahveilla tai -teellä. Nautitaan värikkäästä syksystä!

    Gore-Tex kengät märkään ulkoiluun 
    Sadepäiviin ja vesikeliin 
    Syksyn suosikkeja naisille 


    Yhden päivän retki ja 5,5 km kävely Teijon kansallispuistossa Matildanjärven kierroksella. Teijon kansallispuisto sijaitsee Salossa n. 150 km Helsingistä ja 80 km Turusta.

    Lue reittikuvaus »

    Päiväretki Porkkalanniemen Pampskatanille. Reitin pituus on omien mieltymysten mukaisesti 3-10 kilometriä ja sen varrelta löytyy useampi näköala-ja tulipaikka sekä kuivakäymälät. Maasto on helppokulkuista ja sopii hyvin kaikille, myös perheen pienimmille. Porkkalanniemi sijaitsee Kirkkonummen eteläkärjessä ja se on helposti saavuteetavissa omalla autolla tai bussilla. Matkaa Helsingistä lähtöpaikalle on noin 40 kilometriä.

    Lue reittikuvaus »

    Yhden yön ja noin 20 kilometrin vaellus Seitsemisen kansallispuistoon. Seitseminen sijaitsee Kurussa, noin 50 km Tampereelta luoteeseen.

    Lue reittikuvaus »

    Tunturivaellus Suomen kansallismaisemassa. Reitin pituus on 55 km ja vaelluspäiviä tähän keskivaativaan reittiin kuluu 4. Reitin lähtöpiste on Helsingistä 1077 km ja Oulusta 471 km päässä.

    Lue reittikuvaus »

    Tammelassa sijaitsevan Liesjärven kansallispuiston Kaksvetisen-Peukaloisen rengasreitillä luonnon kauneuden keskelle pääsevät kaikki. Noin 4,5 kilometrin mittainen tasainen reitti soveltuu hyvin eri ikäisille retkeilijöille ja esimerkiksi erilaisilla apuvälineillä tai lastenvaunujen kanssa kuljettavaksi.

    Lue reittikuvaus »

    Ulkona. Perillä -kohteet

    Vähäjärven keidas

    Kiilopää Saariselkä

    Pyhätunturi

    Suosituimmat tuotemerkit