Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    SAMARBETE, SPONSORERING OCH STIPENDIER

    SAMARBETE OCH SPONSORERING

    Vi vill gärna höra om du har tänkt ge dig ut på en intressant resa, om du vill ha bloggsamarbete eller om du har något annat bra samarbetsförslag. Vi är intresserade av att understödja olika projekt och av samarbeten som båda parter har nytta av. Du kan kommunicera på svenska i din blogg och i dina kanaler inom samarbetet, men vi ser gärna att du kontaktar oss för ett förslag på samarbete på finska eller engelska.

    Vi får många samarbetsförslag och det är många som kontaktar oss, så ju noggrannare du lägger fram ditt ärende, desto bättre svar kan vi ge dig och med desto större sannolikhet kan vi inleda ett samarbete. Ju tidigare du kontaktar oss innan ditt projekt startar eller innan du åker ut och reser, desto bättre kan vi förbereda oss och hjälpa dig.

    Sänd ditt förslag på samarbete till oss per e-post partioaitta@partioaitta.fi med rubriken ”Yhteistyöehdotus”.

    PATA DEGERMAN I SAMARBETE MED PARTIOAITTA

    Patrick ”Pata” Degerman är kanske den enda finländaren som kan kalla sig upptäcktsresande. Han är känd för sina resor till platser där ingen annan någonsin har varit tidigare. Han har åkt skidor, paddlat och bestigit berg. Han har rest till bl.a. Antarktis, Afrika, Himalaya, Amazonas, Grönland och Fiji. Han har bestigit och namngett berget Mount Sisu på Antarktis tillsammans med bergsbestigaren Veikka Gustafsson.

    Partioaitta och Pata började samarbeta i början av 2015. I praktiken innebär samarbetet bl.a. att Pata ordnar utbildningar för Partioaittas personal, att han testar Partioaittas nya produkter och att vi får njuta av Patas vackra bilder, videofilmer och historier.

    I affärerna hjälper Pata kunderna att välja rätt produkter. Pata kan garanterat svara på alla frågor och hjälpa både vildmarksvana vandrare och friluftsidkande nybörjare.

    MEDLEMSRABATT TILL SCOUTER OCH SUOMEN LATUS MEDLEMMAR

    Vi ger alla medlemmar av Finlands Scouter och Suomen Latu medlemsrabatt. Medlemsrabatten gäller i våra affärer och i nätbutiken. För att få rabatten i nätbutiken måste du först registrera dig och skapa ett konto på våra sidor. I samband med registreringen frågar vi efter ditt medlemsnummer. Medlemmar av Finlands Scouter får 10 % rabatt på alla produkter. Suomen Latu:s medlemmar får 10 % rabatt på normalprissatta produkter.


    Information om Partioaitta | Samarbete och sponsorering | Vårt magasin 365 | Evenemang | Hållbar utveckling

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite