Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    • M' S TOPLEY JKT 1
    • M' S TOPLEY JKT 2

    Patagonia M' S TOPLEY JKT Miehet

    Tuotenumero: 1004245
    Hinta sis. alv
    390,00 €
    heti toimitusvalmis
    Väri
    SEDIMENT
    <
    >
    Lisää toivelistalle
    Tarkista saatavuus suosikkimyymälästäsi Tiedot eivät ole sitovia, tarkista saatavuus soittamalla tai sähköpostilla myymälään.
    Video
    Video

    Miesten lantiopituinen talvitakki viileimpien vuodenaikojen vaihteleviin sääolosuhteisiin. Sekä takin pintamateriaali että untuva-eriste ovat molemmat täysin kierrätettyjä, joten takin valmistuksessa on pyritty aktiivisesti minimoimaan ympäristöön aiheutuva kuormitus. Erinomainen tuulen ja vedenpitävyys sekä miellyttävä lämmittävyys ja hengittävyys tekevät takista mainion kumppanin talvisiin seikkailuihin.

    Takin sään kestävyydestä huolehtii Patagonian oma, täysin veden- ja tuulenpitävä sekä hengittävä H2No® -kalvo. Pintakankaan DWR-käsittely tekee takin pinnasta vettä tehokkaasti hylkivän mahdollistaen kankaan alla olevan kalvon hengittävyyden. Takin eristemateriaalina toimii laadukas ja lämmin kierrätetty untuva.

    Takin kaksisuuntaisessa vetoketjussa on pehmeällä fleecellä vuorattu tuulilista nappikiinnityksellä. Irrotettavassa, untuvaeristeisessä hupussa on säädettävä kiristysmekanismi sekä lippa, jotka tarjoavat tehokasta suojaa päälle ja kasvoille. Takin edessä on kaksi tilavaa napillista taskua sekä rintatasku roiskevesitiiviillä vetoketjulla. Napillisten taskujen sivuilta löytyy käsienlämmittelytaskut pehmeällä vuorella. Kiristykset hihansuissa ja helmassa viimeistelevät takin erinomaisen istuvuuden.

     

    Ympäristöä säästävää materiaalia

    Patagonian tuotteissaan käyttämä kierrätetty untuva on peräisin huolellisesti valituista, käytetyistä untuvatuotteista, kuten tyynyistä ja peitoista. Se on sekoitus joko 600- tai 700-fill-power -arvolla varustettua hanhen ja ankan untuvaa, jonka kerääjänä ja jalostajana ovat toimineet kaksi Patagonian yhteistyökumppaneiksi tarkoin valittua, samat arvot ja korkeat laatuvaatimukset jakavaa perheyritystä. Kierrätetty untuva vastaa laadultaan ja toimivuudeltaan perinteistä untuvaa.

    Patagonia oli ensimmäinen outdoor-brändi, joka alkoi valmistaa fleecemateriaalia kierrätetyistä muovipulloista vuonna 1993. Tänä päivänä Patagonia käyttää menetelmää myös muiden kankaiden ja materiaalien valmistukseen. He käyttävät kierrätetystä polyesterista valmistamien vaatteidensa raaka-aineena kivennäisvesipullojen lisäksi tuotannon ylijäämämateriaalia sekä käytetyistä vaatteista saatuja kuituja. Asiakkaat saavat palauttaa Patagonialle minkä tahansa loppuun käytetyn Patagonia-tuotteen, jonka he käyttävät kierrätetyn materiaalin ja kankaan valmistukseen.

    Tekniset tiedot
    Koko
    S
    Paino
    1134.00 g
    Istuvuus
    Suora malli
    Materiaali
    100% kierrätetty polyesteri
    Kalvo
    H2No® 2-kerros
    Vuori
    100% polyesteri
    Täyte
    Kierrätetty untuva
    Fill power
    700
    Vesipilariarvo
    20000 mm
    Sukupuoli
    Miehet
    Kysy tuotteesta
    Onko sinulla kysyttävää tietystä tuotteesta? Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään!
    Sinua voisi kiinnostaa myös nämä tuotteet 

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite