Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Talvivaraston tyhjennys 11.3. asti »

    Ulkoilupuvut ja ulkoiluasut

    Meiltä löytyvät erilaiset ulkoilupuvut ja ulkoiluasut niin naisille kuin miehillekin! Suosittelemme hankkimaan ulkoilupuvun, joka sopii mahdollisimman moneen eri tilanteeseen. Laadukkaista materiaaleista valmistetut, tyylikkäät ulkoiluasut ovat käyttöominaisuuksiltaan ja ulkonäkönsäkin puolesta erittäin monikäyttöisiä luontoon, arkeen kuin kaupungillekin. Joka sään ulkoilupuvuksi sopivat mainiosti vedenpitävät ja hengittävät kuoriasut.

    Valitse ulkoilupuku käyttötarkoituksen mukaan

    Kuten kaikissa hankinnoissa, myös ulkoilupuvun kohdalla on hyvä miettiä, mihin käyttötarkoitukseen ja kuinka kovaan käyttöön se tulee. Mieti ainakin seuraavia:

    • Millaisessa säässä ulkoilet? Vai ulkoiletko usein ja säästä riippumatta?
    • Minkälaisessa maastossa tai ympäristössä ulkoilet?
    • Teetkö paljon pitkiä retkiä vai käytkö useimmiten lyhyemmillä kävelyillä?
    Joka sään ulkoilupuvuksi sopivat mainiosti vettä pitävät ja hengittävät kuoriasut. Kuorivaatteet ovat yleisimmin Gore-Texia, mutta myös vaihtoehtoisia materiaaleja löytyy. Fjällräven on kehittänyt oman, ekologisen kuorivaatemateriaalin Eco-Shellin. Se on fluorihiilitön materiaali, joka rasittaa ympäristöä mahdollisimman vähän.

    Jos et yleensä ulkoile sadekeleillä, et välttämättä tarvitse kuoripuvun ominaisuuksia. Tällöin riittää, että asu suojaa kylmältä sekä tuulelta ja tarvittaessa myös auringolta. Hyviä ulkoilupukuvaihtoehtoja näillä kriteereillä löytyy paljon.

    Voit ostaa takin ja housut erikseen, jolloin saat sellaisen yhdistelmän kuin haluat. Vartalon ylä- ja alaosat saattavat olla hyvinkin erilaisia mittasuhteiltaan ja tällöin ostamalla housut ja takin erikseen saat varmasti itsellesi sopivan ulkoiluasun. 

    Suosittuja vaatteita ulkoiluun löytyy esimerkiksi Fjällräveniltä, TierraltaHaglöfsiltä ja Sastalta.

    Ulkoiluvaatteiden valintaa helpottamaan

    Ulkoilupuvun huoltaminen - kuorivaatteitakin tulee pestä

    Ulkoilutakki ja -housut ovat yleensä alttiina kulumiselle ja likaantumiselle normaalia arkivaatetta enemmän. Toki ulkoiluvaatteiden suunnittelussa ja valmistuksessa on jo otettu huomioon niiden joutuminen normaalia kovemmalle rasitukselle, mutta niistä kannattaa myös pitää hyvää huolta. Vaatteisiin käytettävät materiaalit ovat laadukkaita, säätä ja kulutusta kestäviä ja valmistusmenetelmät sellaisia, että vaatteet kestävät kovaakin käyttöä.

    Säännöllinen ja oikeaoppinen ulkoilupuvun hoito pidentää vaatteen käyttöikää jopa vuosilla, sillä lika kuluttaa kangasta. Hoida ja pese ulkoiluvaatteitasi aina niiden omien ohjeiden mukaan. Jos olet epävarma, miten vaatetta pitäisi hoitaa tai käsitellä, vedä meitä hihasta myymälöissämme - autamme mielellämme! 


    Hyödynnä nämä ohjeet ulkoiluvaatteiden pesuun ja huoltoon:

    Tutustu myös eri materiaaleihin ja niiden ominaisuuksiin:

    Lue lisää

    Fjällräven Kec Eco-Shell ulkoilupuku

     Esimerkkejä erinomaisista ulkoilupuvuista: Vasemmalla naisten Fjällräven Keb Trousers W ja Jacket, oikealla miesten Fjällräven Keb Eco-Shell Trousers ja Jacket.

    Ulkoilupuku Haglöfs Vandra

    Vasemmalla naisten Haglöfs Vandra ulkoilupuku: Haglöfs Vandra Jacket Women ja Haglöfs Vandra Pants Women, oikealla miesten vastaavat: Haglöfs Vandra Jacket Men ja Haglöfs Vandra Pants Men.


    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite