Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Kiipeilyvaellus Ruotsin Kebnekaiselle Östra ledenin kautta

    Tervetuloa Partioaitan 365-klubin matkaan kiipeämään Ruotsin korkeimmalle vuorelle Kebnekaiselle 9.-13.7.2024!

    2100:n metrin korkeuteen nouseva Kebnekaise on yksi Ruotsin kauneimmista, mutta samalla katoavimmista helmistä. Kebnekaisen etelähuipun jäätikkö sulaa kovaa vauhtia ja käsillä alkaa olla viimeiset vuodet, kun Ruotsin korkeimmalle vuorelle voi kiivetä turvallisesti.

    365-klubi tarjoaa jälleen mahdollisuuden nousta Kebnekaiselle legendaarista Östra ledenin kiipeilyreittiä pitkin! Jäätiköitä ja kallioseinämää nouseva Östra leden on vuoren kahdesta perusreitistä se haastavampi ja osa siitä noustaan hyödyntäen kiipeilyvarusteita ja jäätiköitä ylittäen. Reitti sopii kuitenkin myös vuorten ensikertalaisille ja on kiipeilystä haaveileville erinomainen tapa tutustua lajiin. Teknisesti Östra leden on helppo, mutta huima! Korkean paikan kammo kannattaakin jättää kotiin ja pakata reppuun sen sijaan aimo annos seikkailumieltä!

    Nousu Kebnekaiselle Östa ledenia pitkin sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin retkeilijöille, mutta vaatii hyvää kuntoa ja seikkailunhalua. Vaellus on oiva mahdollisuus haastaa itsensä uudenlaisissa maisemissa ja samalla turvallinen tapa tutustua vuorilla liikkumiseen kokeneiden oppaiden johdolla.

    Vaelluksella nukutaan teltoissa ja jokainen osallistuja kantaa mukanaan omat varusteensa, mutta vaelluspäivien päätteeksi perillä nautitaan Kebnekaisen tunturiaseman ylellisistä palveluista. Paluumatka Nikkaluoktaan lennetään upeissa maisemissa helikopterilla. Omia kiipeilyvarusteita ei tarvitse olla, vaan ne hoituvat paikan päältä halukkaille.

    Vaelluksen vetää klubin vaellusopas Teemu Suominen. Teemun Kebnekaisen reissut ovat olleet erittäin suosittuja, joten varauksen kanssa kannattaa olla nopea!

    Maksu- ja varausehdot:
    Retken hinta on 920 euroa ja se sisältää oppaiden palvelut ennen matkaa ja sen aikana, kolmen ruokalajin illallisen Kebnekaisen tunturiaseman ravintolassa, helikopterikyydin Nikkaluoktaan sekä vaelluksen päätöstarjoilut Nikkaluoktassa. Hinta ei sisällä muita ruokia, matkoja eikä mahdollisia majoituksia.

    Maksu suoritetaan kahdessa erässä, joista ensimmäinen (170€) maksetaan varauksen yhteydessä ja loput noin kuukausi ennen lähtöä. Varausmaksu on sitova eikä sitä peruutustapauksissa yleensä palauteta. Mahdolliset peruutukset on tehtävä 15.5.2024 mennessä, muussa tapauksessa myös loppulasku erääntyy maksettavaksi. Lähtijöillä tulee olla voimassaoleva
    matkavakuutus.

    Vaellukselle mahtuu 10 klubilaista. Lähtijöiden ikäraja on 18 vuotta. Matkapäivät ovat 9.-13.7.2024.

    Lisätietoa vaelluksesta antaa Teemu Suominen sähköpostitse osoitteessa teemu@metalheim.fi. Voit lukea myös tapahtuman infokirjeen täältä
    • Kiipeilyvaellus Ruotsin Kebnekaiselle Östra ledenin kautta

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    09.07.2024
    -
    13.07.2024
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Kellonaika
    16:00  - 16:00 
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite