Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vinkit talvilomalle »

    Vanhempi-lapsi-kevätvaellus Liesjärven kansallispuistossa

    Odotettu Partioaitan 365 klubin vanhempi-lapsi-kevätvaellus yön yli Liesjärven kansallispuistossa.  Vanhempi-lapsi-vaellus kannustaa kaikkia luonnosta kiinnostuneita vanhempia tai isovanhempia yhdessä lapsien kanssa uskaltamaan siirtyä toiveista tekoihin ja luoda pohjaa vaellustaidoille turvallisessa ympäristössä. Kurssi on suunnattu vasta-alkajille, joten aikaisempaa vaelluskokemusta et tarvitse.

    Ohjelma ja varusteet
    Vanhempi-lapsi-vaellus on tarkoitettu ensimmäiseksi yön yli vaellukseksi, jossa tutustutaan keväiseen luontoon ja harjoitellaan vaellustaitoja. Vaellus sopii 6-15-vuotiaille lapsille yhdessä heidän läheisille aikuisilleen. 

    Vaellusmatkamme ovat lyhyitä, mutta kuitenkin riittävän pitkiä harjoitella rinkan kantamista ja vaellusrutiineja. Vaelluksella ensimmäisenä päivänä vaelletaan noin 3 kilometrin matka Sikomäeltä Kaksvetisen kautta Tittilammen varaustulipaikalle. Toisena päivänä vaellamme takaisin Sikomäen parkkipaikalle noin 2,5 kilometrin reitin.  

    Majoittuminen tapahtuu omissa teltoissa ryhmämme käyttöön varatussa Tittilammin tulipaikalla. Päivien aikana tutustutaan Liesjärven keväiseen luontoon, käydään läpi retkeilyn perusasioita, rakennetaan nuotio ja illalla paistetaan lettuja.  

    Osallistujat saavat kirjalliset ohjeet varusteista ja apua vaellukselle valmistautumiseen, varusteiden hankintaan sekä ruokien suunnitteluun.   

    Vaellus vaatii osallistujalta omat retkivarusteet. Varusteena tarvitset rinkan tai ison repun, makuupussin, teltan ja vaellukseen sopivat säänmukaiset jalkineet ja vaatteet. Tarkemman pakkauslistan saat oppaalta hyvissä ajoin ennen retkeä. Mikäli sinulta puuttuu varusteita, opas auttaa niiden hankinnassa tai vuokraamisessa. Tutustu myös 365-klubin vuokrapalveluun tästä
    Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, joten voimassa oleva matka- tai tapaturmavakuutus on hyvä olla olemassa. 
     
    Opasesittely
    Oppaana toimii TunneLuonto yrityksen omistaja, erä- ja luonto-opas Maritta Vasarinen. Maritalla on vahva kokemus vaelluksesta Suomen, Ruotsin ja Norjan Lapissa. Oppaana hän on toiminut sekä kesävaelluksilla, että hiihtovaelluksilla, vaeltanut Huippuvuorilla, Grönlannissa sekä huiputtanut mm. Mont Blancin. 
     
    Info
    Paikka ja kokoontumispaikka: Liesjärven kansallispuisto. Lähtö ja paluu Sikomäen parkkipaikka, Kanteluksentie 530, Tammela. Lähelle reitin lähtöpistettä pääsee myös julkisilla, bussipysäkki Kyynärä P, ilmoitathan oppaalle, jos tulette julkisilla. 
    Aika: 25.5.2024 klo 13.00 – 26.5.2024 noin klo 13 
    Hinta ja erittely160 €/yksi vanhempi ja 1-2 lasta, samasta perheestä toinen vanhempi 100€ ja lisälapset 45€. Hinta sisältää arvonlisäveron, varusteluettelon ja infokirjeen, opastuksen ennen vaellusta ja sen aikana, iltaletut, sekä varaustelttapaikan maksun. Maksu ei sisällä matkoja lähtöpaikkaan ja sieltä takaisin. 
    Maksu ja peruutusehdot: Varausmaksu 50 € maksetaan viikon sisällä ilmoittautumisesta. Varaus on sitova, varausmaksua ei palauteta mahdollisen peruutuksen yhteydessä. Loppumaksu 110 € + lisähenkilöt maksetaan kaksi viikkoa ennen vaelluksen alkua. 
    Minimi ja maksimi osallistujamäärä: 6-12 vanhempaa lapsien kanssa. 
    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 17.5.2024 

    Lisätietoja voi kysyä oppaalta: maritta@tunneluonto.fi  Puh. 040 760 0467 

    • Vanhempi-lapsi-kevätvaellus Liesjärven kansallispuistossa

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    25.05.2024
    -
    26.05.2024
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Kellonaika
    13:00  - 13:00 
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite