Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Kevätvaellus aloittelijoille Liesjärven kansallispuistossa

    Tule Partioaitan 365-klubin Kevätvaellukselle Liesjärven kansallispuistoon. Kurssi on suunnattu vasta-alkajille, joten aikaisempaa vaelluskokemusta et tarvitse. Vaelluksen perusteisiin tutustuminen kannustaa kaikkia luonnosta kiinnostuneita uskaltamaan siirtyä toiveista tekoihin ja luoda pohja selviytymistaidoille, joilla pärjätä pidemmälläkin vaelluksella.

    Vaelluksella käydään läpi retkeilyn perusasioita, nuotion sytyttämistä, jokamiehen oikeuksia ja retkiruokavinkkejä, kartanlukua ja suunnistusta unohtamatta. Osallistujat saavat kirjalliset ohjeet varusteista ja apua vaellukselle valmistautumiseen, varusteiden hankintaan sekä ruokien suunnitteluun.  

    Reitti ja ohjelma
    Lähdemme matkaan Kopinlahdesta upeaa Kyynäränharjua pitkin. Matkalla valmistamme lounaan järven rannalla, leiripaikkamme sijaitsee Tittilammen varaustulipaikalla. Vaellusmatkamme ensimmäiselle päivälle on noin 8 kilometriä ja toisena 7 kilometriä. Tällä reissulla pärjää peruskunnolla, sillä matkavauhtimme on nautiskeluvauhtia.

    Vaellus vaatii osallistujalta omat retkivarusteet. Varusteena tarvitset rinkan tai ison repun, makuupussin, majoitteen ja vaellukseen sopivat jalkineet ja vaatteet. Tarkemman pakkauslistan saat oppaalta hyvissä ajoin ennen retkeä. Mikäli sinulta puuttuu varusteita, opas auttaa niiden hankinnassa tai vuokraamisessa. Tutustu myös 365-klubin vuokrapalveluun tästä.

    Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, joten voimassa oleva matka- tai tapaturmavakuutus on hyvä olla olemassa.

    Opas
    Oppaana toimii TunneLuonto yrityksen omistaja, erä- ja luonto-opas Maritta Vasarinen. Maritalla on vahva kokemus vaelluksesta Suomen, Ruotsin ja Norjan Lapissa. Oppaana hän on toiminut sekä kesävaelluksilla, että hiihtovaelluksilla, vaeltanut Huippuvuorilla, Grönlannissa sekä huiputtanut mm. Mont Blancin. https://www.partioaitta.fi/365klubi/klubioppaat/

    • Paikka ja kokoontumispaikka: Liesjärven kansallispuisto. Lähtö ja paluu Kopinlahden parkkipaikka, Kansallispuistontie 203, Tammela. Reitin lähtöpisteeseen pääsee myös julkisilla, bussipysäkki Kyynärä P.
    • Aika: 8.6.2024 klo 12.30 – 9.6.2024 klo 15
    Hinta ja erittely160 €, sisältäen arvonlisäveron, opastuksen ennen vaellusta ja sen aikana, sekä varaustelttapaikan maksun
    Maksu ja peruutusehdot: Varausmaksu 50€ maksetaan viikon sisällä ilmoittautumisesta. Varaus on sitova, varausmaksua ei palauteta mahdollisen peruutuksen yhteydessä. Loppumaksu 110€ maksetaan kaksi viikkoa ennen vaelluksen alkua.
    Minimi ja maksimi osallistujamäärä: 6-12 henkilöä
    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 2.6.2024
    Vastaava järjestäjä: TunneLuonto, y-tunnus 2956741-4

    Lisätietoja voi kysyä oppaalta: maritta@tunneluonto.fi   Puh. 040 760 0467
    • Kevätvaellus aloittelijoille Liesjärven kansallispuistossa

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    08.06.2024
    -
    09.06.2024
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Kellonaika
    12:30  - 15:00 
    Loppuunmyyty
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite