Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Elämyksien elämys -melontaretki Etelä-Karjalassa

    Kiinnostaako sinua lähteä seikkailemaan maagiselle Leiviskänjoelle ja toisena päivänä Saimaannorpan kotivesille? Jos hyvin onnistaa, niin voit nähdä myös saimaannorpan.

    Koet virtaavan joen kirkkaan veden, seikkailun koskemattomaan puhtaaseen luontoon,makuelämyksen Saimaan herkkuihin sekä ihanan kesäillan.

    Melontaretkeen kuuluu täysihoito. Majoitus, ruokailut, ohjelma, reittisuunnittelu sekämelontavarusteet. Tulet vain paikalle ja me pidämme huolta kaikesta muusta.

    Ohjelma
    Retki lähtee Pienen Jukajärven rannalta Ruokolahdelta. Ensimmäisen tauon pidämme Mikonpolven laavulla Lieviskäjoen varrella. Nuotiotulen äärellä on mahdollisuus paistaa makkaraa ja nauttia nokipannukahvit. 
    Lieviskäjoen tunnelma vetää lähes sanattomaksi. Lempeästi virtaavan joen mutkat herättävät mielenkiinnon mystisellä tavalla. Vihreä ja vehreä luonto ovat parhaimmillaan.
     
    Lieviskän myllyllä on ohjelmassa kajakkien pieni kanto osuus myllyn toiselle puolelle Lieviskänlahdelle, josta avautuu Saimaan upeat norppavedet.
     
    Lieviskänlahden rannalla Reposenniemessä isäntäpariskunta toivottaa sinut tervetulleeksi. Rantasauna ja herkullinen illallinen kruunaavat melontapäivän. Illallinen koostuu lähiruoasta. Majoitut Saimaan rannalla aittamajoituksessa 2-4 neljän hengen huoneissa.
     
    Seuraavan päivän melontaretki Saimaalla kuljettaa meidät norppavesille Katosselän upealle luonnonsuojelualueelle.  Matkan varrella ihailemme kallio jyrkänteitä, luonnon kauneutta sekä kivikautisia mystisiä kalliomaalauksia.
     
    Pääset nauttimaan herkullisen rantakala-aterian kauniilla kalliorannalla. Päiväretken pituus on noin 10km.

    Reitti on ensimmäisenä päivänä jokiosuuksilla helpohko ja suojainen ja matka etenee vaivattomasti. Isoja järviylityksiä ei ole ja matka etenee rantojen läheisyydessä.

    Kenelle: Haluat päästä melonnan saloihin ja nauttia luonnon kauneudesta sekä hiljaisuudesta. Ensimmäisenä melontapäivänä koet ainutlaatuisia hetkiä jokimelomelonnan parissa.  Toisena päivänä siirrymme melomaan Saimaalle ainutlaatuiselle Katosselän luonnonsuojelualueelle, jossa saimaannorpat asustavat.

    Varusteet
    Tarvitset mukaan säänmukaisen vaatetuksen. Melontavälineet tulevat Discover Saimaan
    puolesta.

    Opasesittely

    Melontaopas & luontoelämysopas Taru
     
    Vaativuustaso: Uimataito on välttämätön. Retkelle lähtö on mielekkäämpää, kun olet  melonut aiemmin ja perusasiat ovat hallussa.  Vasta-alkajat voivat osallistua kaksikko kajakilla/kanootilla. Voimme järjestää myös yksityismelontakurssin ennen melontaretkeä. Kysy lisää.
     
    Ennen retkeä:
    Valmistamme sinut parhaalla mahdollisella tavalla melontaretkelle. Lähetämme sinulle tarkan pakkauslistan, jonka käymme lähtijöiden kanssa läpi melontaretkelle tarvittavat tavarat. Annamme tietoa ja vinkkejä melontaan, vaatetukseen jne. liittyen, jotta sinulla on turvallinen sekä luotettava olo lähteä useamman päivän melontaretkelle.
     
    Hinta: Klubilaisille 327 € (Norm.hinta 344€) (sis.alv)
     
    Hintaan sisältyy myös kajakin vuokra retken ajaksi (yksikkö tai kaksikko). Vuokraan sisältyvät melontaan liittyvät tarvittavat varusteet (pelastusliivit, mela ja aukkopeitto) sekä kajakin kuljetus valmiiksi paikan päälle sekä lähtö- sekä paluupäivinä.

    Lähin juna-asema on Imatralla. Kuljetukset lähtöpaikalle lisämaksusta esim. Imatra – Kemppilän Myllykoski. Voimme yhdessä sopia yhteiskuljetuksista lähempänä retkeä.
     
    Imatrankoski ja Kruununpuisto kannattaa ehdottomasti kokea samalla reissulla. Imatralta löytyy paljon muitakin näkemisen arvoisia paikkoja ja mukavia majoitusvaihtoehtoja.
     
    Ota yhteyttä, niin kerromme lisää! 041 313 6868 / Discover Saimaa info@discoversaimaa.fi
    Opas: taru@discoversaimaa.fi
     
    Lämpimästi TERVETULOA MUKAAN!


    • Elämyksien elämys -melontaretki Etelä-Karjalassa

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    10.08.2024
    -
    11.08.2024
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Kellonaika
    09:00  - 18:00 
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite