Naisten ilta - Löydä unelmiesi takki - Yrjönkatu

Naisten ilta - Löydä unelmiesi takki - Yrjönkatu

12.9. Yrjönkadun Partioaitassa. Tervetuloa mukaan naisten iltaan, jossa tutustutaan naisten takkimuotiin ja Partioaitan syksyn mallistoon.

Meiltä Partioaitasta löydät takkeja joka lähtöön. Tärkeintä meille on löytää juuri Sinun tarpeisiisi sopiva takki, oli se sitten kaupunkielämään sopiva, laskettelurinteeseen tai metsäretkille mukaan. Ja vaikka käyttötarkoitus on aina pääasia, haluamme tietysti että takki myös näyttää päälläsi mahdollisimman hyvältä, korostaa hyviä puoliasi teknisten ominaisuuksien lisäksi.

Siksi päätimmekin järjestää naisille ihan oman takki-illan, jossa pääset tutustumaan syksyn ja talven takkimuotiin, kuulemaan stylistin vinkit ja niksit sekä kurkistamaan syksyn ja myös tulevan kevään takkitrendeihin. Käymme läpi eri vartalotyypit ja niille sopivat mallit pukeutumisessa, jotta osaat jatkossakin miettiä mikä vaate olisi juuri sinulle hyvä. Näin vältät jatkossakin hutiostokset, ja sekä kukkaro että luonto kiittää. Esittelemme takkien eri materiaalit ja ominaisuudet sekä kerromme mitä materiaaleja ja ominaisuuksia kannattaa huomioida eri sääolosuhteissa.

Iltaan kuuluu luonnollisesti myös pienimuotoinen takkinäytös, kuin myös pientä purtavaa ja kuohuvaa. Pääset sovittamaan takkeja myyjien avulla tämän jälkeen. Jos Se Oikea löytyy, saat klubilaisena etukupongin takin ostoa varten ennen kassalle menoa (ei koske Canada Goosea). Klubilaisen etukupongin voi käyttää vielä myöhemminkin takin ostoon.

Klubilaisena pääset ilmoittautumaan iltaan ennakkoon, paikkoja on rajoitetusti! Klubilaiseksi voi myös liittyä illan aikana – se kannattaa muutenkin. Ota siis kaverikin mukaan!

Tervetuloa mukaan nauttimaan hyvästä seurasta, asiantuntevasta palvelusta sekä maukkaista tarjoiluista!

Klo 20.00 Ovet aukeavat
Tarjolla pientä purtavaa ja kuohuvaa
Klo 20.10 Tervetuloa

Klo 20.15 Stylistin tyyliopetus
Ammattistylisti käy läpi vartalomallit ja parhaat kikat korostaa parhaita puolia.

Klo 20:45 Takkien tekniset ominaisuudet & muotinäytös
Paneudumme takkien teknisiin ominaisuuksiin ja samalla annamme katsauksen syksyn ja talven mallistoon.

Klo 21:05 > Mahdollisuus sovittaa takkeja & konsultoida stylistiä ja myyjiä
Tarjoamme klubilaisille etukupongin takkiostoksiin. Klubilaiseksi voi liittyä myös tapahtumassa.

Aika: 12.9. klo 20.00
Paikka: Partioaitta Yrjönkatu, Yrjönkatu 36, 00100 Helsinki (katso Google-kartta)

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa tapahtumista, tuotetarjouksista ja muista ajankohtaisista asioista.

Tapahtumassa on tarjolla juotavaa. Toivomme, että mikäli mahdollista otat mukaan oman mukin välttääksemme kertakäyttömukien käyttöä (joita on tarjolla).

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan.

Liity mukaan ilmaiseen 365 Klubiin, niin pääset osallistumaan tähän ja muihin mielenkiintoisiin tapahtumiimme!

Jos olet jo Klubin jäsen, ole hyvä ja kirjaudu sisään sivuillemme (sivun ylälaidassa linkki ”Liity 365 Klubiin / Kirjaudu), jolloin pääset ilmoittautumaan tapahtumaan. Jos et siltikään näe ilmoittautumismahdollisuutta, ole hyvä ja päivitä sivu uudelleen.

Liity Partioaitta 365 Klubiin

Kommentit