/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Melontavaellus Koloveden kansallispuistossa

    Koloveden kansallispuisto Etelä-Savossa on tunnettu jylhistä rantakallioistaan, muinaisista kalliomaalauksistaan sekä Suomen tiheimmästä saimaannorppakannasta. Tutustumme tällä vaelluksella monipuolisesti Koloveden luontoon ja nautimme samalla leppoisasta matkanteosta vesillä. Tällä matalan kynnyksen melontavaelluksella on varattu runsaasti aikaa leirielämälle ja kahvitauoille, eikä aiempaa melontakokemusta tarvita.

    Koloveden melontavaellus on kolmen päivän opastettu vaellus Koloveden kansallispuistossa 6.-8.7.2021. Kulkuvälineinämme on tukevat kahden hengen kanootit. Lähdemme matkaan Kirkkorannan kanoottilaiturilta tiistaina puolelta päivin ja palaamme Koloveden kierrettyämme torstaina iltapäivällä. Melomme noin 8 km päivämatkoja rauhallista tahtia ja yövymme telttailualueella sekä vuokrakämpän pihapiirissä omin varustein. Kämpällä on mahdollista yöpyä myös sisällä, ja sauna lämpiää illalla.

    Vaellus sopii kaikille, jotka haluavat päästä tutustumaan Koloveden kansallispuistoon, ja viettämään leppoisaa retkeily- ja leirielämää melontavaelluksella. Se sopii niin kokeneemmille kuin aloittelevillekin retkeilijöille, eikä vaadi aiempaa melontakokemusta.

    Ohjelma ja varusteet
    Melomme tällä vaelluksella noin 8 km päivämatkoja rauhalliseen tahtiin. Lähdemme aamuisin kymmenen aikaan liikkeelle ja pidämme päivittäin reilun tunnin mittaisen lounastauon ja useita valokuvaus-, uinti-, auringonotto- ja evästelytaukoja. Leiriytymään pääsemme aina aikaisin iltapäivästä. Yövymme telttailualueella ja vuokrakämpän pihapiirissä omin varustein, ja pääsemme viimeisenä iltana saunaan.

    Vaellus vaatii osallistujalta omat leiriytymis- ja ruuanlaittovarusteet sekä säänmukaista vaatetusta. Tavarat kulkevat tilavissa kanooteissa, joten pakkaaminen ei ole grammantarkkaa, eikä varusteiden tarvitse olla viimeisen päälle. Vaellukselle voi ottaa runsaasti vaihtovaatteita ja muita varusteita, ja eväätkin voi halutessaan pakata kylmälaukkuun.  Tarkemman pakkauslistan saat oppaalta ilmoittautumisen jälkeen. Jos sinulta puuttuu varusteita opas auttaa niiden hankinnassa tai vuokraamisessa. Tutustu myös 365-klubin vuokrapalveluun tästä.

    Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, joten oma tapaturma ja/tai matkavakuutus on hyvä olla olemassa.

    Vaelluksen oppaana toimii luonto- ja melontaohjaaja Silja Vuohensilta, joka on järjestänyt matalan kynnyksen melontavaelluksia 365-klubilaisille jo usean vuoden ajan.

    Info
    Paikka: Koloveden kansallispuisto
    Kokoontumispaikka: Kirkkorannan pysäköintialue, Kirkkorannantie 200, 58180 Enonkoski
    Aika: 6.7.2021 klo 12 – 8.7.2021 klo 17
    Hinta: 390€, sisältäen arvonlisäveron, kirjalliset ohjeet, kanoottivuokran, saunaillan sekä opastuksen ennen vaellusta ja sen aikana
    Maksu ja peruutusehdot: Osallistumismaksu erääntyy kaksi viikkoa ennen vaellusta, mutta peruutus on kulutonta mistä syystä tahansa sen jälkeenkin.
    Osallistujamäärä: 6-9
    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 5.7.2021
    Lisätietoja voi kysyä oppaalta: silja.vuohensilta@gmail.com 
    • Melontavaellus Koloveden kansallispuistossa Koloveden kansallispuisto

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    06.07.2021
    -
    08.07.2021
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Tapahtumanpaikka
    Koloveden kansallispuisto
    Kirkkorannantie 200
    58180  Enonkoski
    Kellonaika
    12:00  - 17:00 
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite