/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Luontoretkeilijan pyörävaellus Rannikkoreitillä Hanko-Salo

    Luontoretkeilijän pyörävaelluksella yövyt ulkona ja tutustut Etelä-Suomen rannikon luontohelmiin. Rannikkoreitin Hanko-Salo osuudella on monta kiinnostavaa luontokohdetta, joihin pysähdymme. Tutustu Täktomin hiekkarantoihin, Dagmarin lähteeseen, Ramsholmenin lehtoon, Tenholan Ovanmalmin hiljaisiin järviin, Latokartanonkoskeen sekä Teijon kansallispuiston eri osiin.

    Rannikkoreitti on kokonaisuudessaan 200 km pituinen pyöräreitti, joka kulkee Etelä-Suomen rannikkokaupunkien, kylien ja ruukkien läpi kulttuurimaisemassa rannikkoviivaa pitkin. Luontoretkeilijän pyörävaelluksella ajetaan osuudet Hanko-Tammisaari-Tenhola-Teijo-Salo.
    Ohjelma ja varusteet
    Pyörävaellus lähtee Hangon juna-asemalta 10.6. klo 10.30 ja loppuu Salon juna-asemalle 13.6. n. klo 17.00. Päivämatkat ovat noin 45-55 kilometrin pituisia ja pyöräilytahti leppoisa. Sinulle jää aikaa nauttia paikallista lähiruokaa, käydä kävelyretkillä ja levätä.

    Ensimmäisenä päivänä ajamme Hangosta Tammisaareen pysähtyen Högholmenin luontopolulla, Lappohjan upealla hiekkarannalla ja Dagmarin lähteellä. Yöpyminen on Västerbyn ulkoilualueella. Toisena päivänä vierailemme Tammisaaressa Ramsholmenin lehdossa, josta jatkamme Tenholaan Ovanmalmin metsiin, jossa myös yövytään. Kolmantena päivänä ajamme Trollshovdan läpi, vierailemme Latokartanonkoskella ja yövymme Teijon kansallispuistossa.  Viimeisenä päivänä vieraillaan vielä Teijon kansallispuiston Hamarijärvellä ja sieltä matka päättyy Salon Rautatieasemalle.

    Retkelle ei vaadita kokemusta pyöräretkeilystä. Tarvitset kuitenkin hyvää peruskuntoa ja tottumusta vähintään 20 km pyörämatkojen ajamisesta tai esimerkiksi työmatkapyöräilystä. Jokaisella on myös omat retkeily- ja yöpymisvarusteet sekä pyörään sopivat pakkaukset niiden kuljettamiseen. Jokainen retkeilijä varaa omaan retkikeittiön ja retkiruuat koko retken ajaksi. Matkalla voi tehdä ruokatäydennyksiä paikallisissa kaupoissa.

    Pyörävaellus ajetaan omilla pyörillä. Pyöräksi sopii gravelpyörä, retkipyörä, maastopyörä, cyclocross, fatbike tai muu leveärenkainen pyörämalli. Maantiepyörä ei sovi tälle reitille, missä on pitkiä soratieosuuksia. Kaikki varusteet kuljetetaan oman pyörän selässä koko matkan ajan. Pyörä kannattaa huoltaa tai huollattaa ennen retkeä. Vaihteiden ja jarrujen pitää toimia mäkisillä osuuksilla.

    Mikäli sinulta puuttuu varusteita tai haluat vuokrata pyörän, opas auttaa niiden hankinnassa ja/tai vuokraamisessa. Saat varustelistan ja pakkausohjeet hyvissä ajoin ennen retkeä. 

    Järjestäjällä on vastuuvakuutus, mutta jokaisella osallistujalla on hyvä olla voimassa oleva matka- tai tapaturmavakuutus.

    Opasesittely
    Valla Outdoorsin Mia Sinisalo erä- ja luonto-opas, melontaohjaaja ja elämäntapapyöräilijä, joka asuu Rannikkoreitin varrella. Mia Sinisalo on liikkunut meloen, pyörällä, suksilla ja jalkaisin rannikolla, pohjoisen erämaiden poluilla ja tunnettujen reittien ulkopuolella. Mian retkillä edetään rauhallisesti ja nautitaan luonnon ihmeistä, kun niitä löytyy. Jokaisella on aikaa vahvistaa luontosuhdettaan.

    Paikka: Rannikkoreitti välillä Hanko-Salo
    Tapaamispaikka: Hangon juna-asema, Asematori, 10900 Hanko
    Aika: 10.6. klo 10.30 – 13.6. klo 17.00
    Hinta: 
    Partioaitan 365-klubin jäsenille 250 € (sis. alv). Hinta sisältää ennakkotiedot ja ohjeet, varustelistan ja opastuksen ennen pyörävaellusta ja sen aikana. Osallistumismaksusta maksetaan 50 € varausmaksu  viimeistään 7 päivää ilmoittautumisen jälkeen. Ilmoittautuminen on sitova ja ennakkomaksua ei palauteta. Loppuerä 200 € maksetaan kuukautta ennen retkeä.
    Osallistujamäärä: 4-12
    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 7.6.

    Lisätietoja voi kysyä oppaalta: mia.sinisalo@vallaoutdoors.com

    Tervetuloa mukaan!
    • Luontoretkeilijan pyörävaellus Rannikkoreitillä Hanko-Salo Rannikkoreitti

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    10.06.2021
    -
    13.06.2021
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Tapahtumanpaikka
    Rannikkoreitti
    Asematori
    10900  Hanko
    Kokoontumispaikka
    Tapaamispaikka: Hangon juna-asema, Asematori, 10900 Hanko
    Kellonaika
    10:30  - 17:00 
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite