/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Talvivaelluskurssi Muotkalla

    Lähde Partioaitan 365-klubin talvivaelluskurssille Muotkan erämaahan. Kurssi sopii sinulle, jos olet tehnyt yöpyviä retkiä sulan maan aikaan ja haluat nyt opetella talvivaellustaitoja. Retki tehdään liukulumikengillä ja ahkioilla, joiden laina kuuluu kurssin hintaan.

    Kurssilla opit suunnistuksen perustaitoja tunturissa maamerkkien, kartan ja GPS:n avulla, majoittumaan teltassa talvella, pukeutumaan, syömään ja juomaan talviretkelle sopivalla tavalla, liikkumaan liukulumikenkien ja ahkion kanssa sekä talviretkeilyyn liittyvää turvallisuusajattelua.

    Vaelluskurssi järjestetään 29.3.-1.4. Muotkan tunturialueella. Lähtö ja paluu tapahtuvat Giellajohkan lomakeskuksesta, jossa on hyvät majoittautumismahdollisuudet ennen vaellusta ja sen jälkeen. Vaellus on noin 40 km kierros, joka kulkee helpohkossa hiihtomaastossa liukulumikengillä tai tunturisuksilla kulkien ja ahkiota perässä vetäen. Yöt vietetään omissa teltoissa.

    Ohjelma ja varusteet
    Lähdemme Giellajohkan lomakeskukselta autokyydillä ja siirrymme vaeltamaan liukulumikengillä tai tunturisuksilla tuntureille. Neljän päivän aikana kuljemme 8–10 kilometrin päivämatkoja eri maastoissa. Päivävaelluksen pituus on noin 4-6 tuntia.  Pidämme lisäksi tasaisesti juoma- ja välipalataukoja sekä kunnollisen lounastauon.

    Talvivaelluskurssi vaatii osallistujalta omat talviretkeilyyn sopivat retkivarusteet. Liukulumikengät ja ahkiot (kaksi osallistujaa jakaa yhden ahkion) kuuluvat retken hintaan. Voit lähteä halutessasi myös omilla tunturisuksilla. Suksien lisäksi tarvitset nousukarvat. Tarkemman pakkauslistan saat oppaalta hyvissä ajoin ennen retkeä. Mikäli sinulta puuttuu varusteita, opas auttaa niiden hankinnassa tai vuokraamisessa.

    Tutustu myös 365-klubin vuokrapalveluun tästä. Osallistujat saavat kirjalliset ohjeet ja apua vaellukselle valmistautumiseen, varusteiden hankintaan ja ruokien suunnitteluun. Osallistujien kesken järjestetään ennen vaellusta etätapaaminen, jossa käydään läpi varusteet, valmistautuminen ja tutustutaan vaelluksen reittiin ja maastoihin.

    Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, joten voimassa oleva matka- tai tapaturmavakuutus on hyvä olla olemassa.

    Hiihtovaellusopas
    Valla Outdoorsin Mia Sinisalo on luontoliikuntaan ja pohjoisen erämaihin rakastunut erä- ja luonto-opas sekä melontaohjaaja. Mia Sinisalo on liikkunut pyörällä, suksilla, jalkaisin ja meloen Ruotsin, Norjan ja Suomen kansallispuistojen poluilla sekä tunnettujen reittien ulkopuolella.  Mian retkillä edetään rauhallisesti ja nautitaan luonnon ihmeistä, kun niitä löytyy. Jokaisella on aikaa vahvistaa luontosuhdettaan.

    Paikka: Muotkan tunturialue
    kokoontumispaikka: Giellajohkan lomakylä, Karigasniementie 2920, Kaamanen, 99910, Suomi
    Aika: 29.3.-1.4. lähtö n. klo 9 ja paluu n. klo 17
    Hinta: 490 €, sisältäen arvonlisäveron sekä opastuksen ennen vaellusta ja sen aikana, liukulumikenkien ja ahkion lainan / 2 osallistujaa. 
    Maksu ja peruutusehdot: Varausmaksuna maksetaan 100 € viikon sisällä, kun retki on varattu. Varaus on sitova ja summaa ei palauteta, jos osallistuja peruu ilmoittautumisensa. Loput 390 € kuukausi ennen matkan alkua.
    Osallistujamäärä: 2-6
    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 25.3.2021
    Lisätietoja voi kysyä oppaalta: mia.sinisalo@vallaoutdoors.com

    Tervetuloa mukaan! 

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    29.03.2021
    -
    01.04.2021
    Tapahtuman tyyppi
    Kurssi
    Kellonaika
    10:00  - 17:00 
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite