Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Yöttömän yön päättymisen tunturivaellus Kilpisjärvelle

    Tervetuloa tunturivaellukselle Kilpisjärven jylhiin maisemiin! Koe yöttömän yön päättyminen, kun aurinko laskee ensimmäisen kerran kahteen kuukauteen.

    Retki soveltuu Lapista ja tunturivaelluksesta kiinnostuneille aloittelevillekin vaeltajille. Edellytyksenä on, että pystyy kantamaan neljän yön retken varusteet mukanaan rinkassa. Retkellä majoitutaan teltoissa ja ruoka valmistetaan retkikeittimillä. Jokainen vastaa itse omista varusteistaan, neuvoa varusteiden lainaamisesta voi kysyä retken pääoppaalta.

    Reitti ja ohjelma: Aloitamme retken 22.7. aamulla venematkalla Kilpisjärven kylältä lähelle kolmen valtakunnan rajaa. Rajapyykillä käytyämme jatkamme kulkua ensin Norjan puolella, sitten pari päivää Ruotsin maastoissa. Palaamme kolmen valtakunnan rajapyykin kautta Suomeen, kuljemme halki Mallan luonnonpuiston ja palaamme Kilpisjärvelle 26.7. päivällä.

    Tarkka reitti päätetään keliolosuhteiden mukaan. Maasto on lähes kokonaan avotunturia, mutta helppokulkuista. Päivämatkat ovat noin 10-15 km.

    Kilpisjärvelle saavuttuamme voimme saunoa Kilpisjärven Retkelykeskuksessa. Siellä tai Kilpisjärven muissa majoituspaikoissa voi myös yöpyä ennen seuraavana päivänä alkavaa kotimatkaa.

    Paikka: Kilpisjärvi
    Aika: 22.-26.7.2019
    Osallistujamäärä: korkeintaan 15 klubilaista
    Hinta: 280 €, hinta sisältää oppaiden palvelut ennen retkeä ja sen aikana sekä päivällisen ja saunan Kilpisjärven Retkeilykeskuksessa. Hinta ei sisällä muita ruokia, matkoja eikä majoitusta Kilpisjärvellä.

    Maksu suoritetaan kahdessa erässä, joista ensimmäinen (100€) maksetaan varauksen yhteydessä ja loput noin kuukausi ennen lähtöä. Varausmaksu on sitova eikä sitä peruutustapauksessa palauteta. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään kuukautta ennen vaelluksen alkua, muussa tapauksessa myös loppulasku erääntyy maksettavaksi. Lähtijöillä tulee olla voimassa oleva matkavakuutus.

    Yksityiskohtainen varustelista lähetetään ilmoittautuneille.

    Pääoppaana retkellä toimii eräopas ja lääkäri, 365 Klubin retkiopas Anu Usvasalo.
    Lisätietoja voi kysellä Anulta: erasseikkailija@gmail.com
    • Yöttömän yön päättymisen tunturivaellus Kilpisjärvelle Kilpisjärvi

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    22.07.2019
    -
    26.07.2019
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Tapahtumanpaikka
    Kilpisjärvi
    Kilpisjärvi
    99490 Kilpisjärvi
    Ilmoittaudu
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite