Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Talviretki Repovedelle

    Tällä matalan kynnyksen talviretkellä sukellamme talviseen Repoveden kansallispuistoon, ja yövymme suuressa kamiinallisessa kodassa. Kuljemme helppoa reittiä lumikengillä tai umpihankisuksilla, ja kannamme varusteemme rinkassa tai ahkiossa. Illalla opas paistaa lettuja nuotiolla ja saatamme hiilloksen hiipuessa kuulla pöllöjen huhuilua. Retki sopii erinomaisesti talvivaellukseen tutustuville. Mikäli et omista omia kulkupelejä umpihankeen, saat oppaalta 365 -klubin lumikengät veloituksetta lainaan.

    OHJELMA
    Talvivaellus Repovedelle järjestetään 7.-8.3. Repoveden kansallispuistossa, Kouvolassa. Aloitamme vaelluksemme Saarijärven parkkipaikalta (Kuismantie 990, Kouvola) lauantaina 7.3. klo 10. Vaellamme viikonlopun aikana lumitilanteesta ja reittivalinnasta riippuen yhteensä noin 6-12km Repoveden jylhissä maisemissa niin järvien jäitä, soita, kuin metsiäkin pitkin. Yövymme kamiinallisessa kodassa, tai omassa teltassa oppaan neuvoilla. Valmistamme omat eväämme nuotiolla tai keittimillä, ja opas paistaa illalla lettuja. Palaamme Saarijärven parkkipaikalle sunnuntaina klo 14 mennessä.

    Retki vaatii osallistujalta hyvää peruskuntoa, seikkailullista ja säätä pelkäämätöntä asennetta, lämpimiä ja säänmukaisia vaatteita, omat tai oppaalta lainatut kulkupelit umpihangelle (lumikengät/liukulumikengät/umpihankisukset), rinkan tai ahkion varusteiden kantamiseen, omat eväät, sekä lämpimän makuualustan ja makuupussin. Kota lämpenee parhaimmillaan erittäin lämpimäksi, mutta jäähtyy yön aikana, joten makuupussin tulisi kestää pikku pakkasille. Retkellä voi myös niin halutessaan yöpyä omassa teltassa, jolloin opas neuvoo talvitelttailussa.

    OPAS
    Vaelluksen oppaana toimii luonto-ohjaaja Silja Vuohensilta. Siljalla on yli kymmen vuoden retkeily- ja vaelluskokemus niin poluilta, vesiltä kuin lumeltakin. Siljan retkillä kilometrien määrää tärkeämpää on niiden laatu: tälläkin retkellä panostetaan hyvään tunnelmaan, elämyksiin ja elämän pieniin mukavuuksiin. (Tutustu oppaaseen tarkemmin »)

    Siljan apuoppaana kulkee useimmiten jompikumpi hänen koiristaan. Molemmat ovat pieniä, hyväkäytöksisiä ja hiljaisia koiria, jotka ovat jo konkareita opastöissä. Kerrothan kuitenkin, jos vaellat mieluummin ilman koiran mukanaoloa. Asiakkaiden koiria ei voida ikävä kyllä ottaa mukaan tälle vaellukselle, sillä opas ei voi mennä takuuseen vieraiden koirien sopivuudesta ryhmävaellukselle.

    TERVETULOA MUKAAN!

    Paikka: Repoveden kansallipuisto
    Kokoontuminen: Saarijärven parkkipaikka, Kuismantie 990, Kouvola
    Ajankohta: 7.-8.3.2020
    Osallistujamäärä: 5-8 klubilaista

    Hinta: 175 € sisältäen arvonlisäveron, opastuksen ennen vaellusta ja sen aikana, lumikenkien ilmaisen lainauksen, kodan ja varaustulipaikan käytön, nokipannukahvit koko retken ajan, sekä nuotiolettu -tarjoilut.
    Maksu- ja peruutusehdot:
    Ilmoittautumisen yhteydessä maksettava 25€ varausmaksu on sitova, ja se varmistaa paikkasi vaellukselle. Retken osallistumismaksu 150€ erääntyy maksettavaksi kaksi viikkoa ennen vaellusta. Mikäli perut osallistumisesi aiemmin kuin kahta viikkoa ennen retkeä, voit jättää osallistumismaksun maksamatta (tai jos olet sen jo maksanut, se palautetaan). Jos joudut perumaan osallistumisesi kuitenkin alle kaksi viikkoa ennen vaellusta, eikä paikkaasi saada myytyä eteenpäin, veloitetaan 100€ peruutusmaksu, joka vähennetään palautettavasta osallistumismaksusta.  

    Tmi Luontokaipuu suosittelee matkavakuutusta erittäin lämpimästi. Peruuntuneen retken lisäksi matkavakuutus korvaa useimmiten myös tapaturmat ja esimerkiksi taksikyydin, jos joudut keskeyttämään vaelluksen.

    Ilmoittauduthan retkelle viimeistään 22.2.2020 mennessä.

    Kaikissa retkeen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostitse suoraan Siljaan silja.vuohensilta@gmail.com
    • Talviretki Repovedelle Repoveden kansallispuisto

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    07.03.2020
    -
    08.03.2020
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Tapahtumanpaikka
    Repoveden kansallispuisto
    Kuismantie 990
    47910 Kouvola
    Ilmoittaudu
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite