Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Karhunkierros vaeltaen ja meloen

    Retki toteutetaan, mutta koronavirusepidemiasta johtuen sisältöön on tehty osallistujien turvallisuutta lisääviä muutoksia: Retki ei sisällä yhteiskuljetusta eikä yhteismajoitusta.  Muutokset on huomioitu hinnassa. 

    Tämä 365-klubin vaellus on todellinen nautiskelu- ja seikkailuversio Suomen suosituimmasta vaellusreitistä, Karhunkierroksesta. Paitsi että pääsemme näkemään kaikki Karhunkierroksen suurimmat nähtävyydet, kuten Kiutakönkään ja Jyrävän kuohut, Oulangan kanjonin ja Valtavaaran ja Rukan huiput, pääsemme oppaan johdolla kurkistamaan myös merkityn vaellusreitin ulkopuolelle. Vietämme ensin yhden päivän kanoottien kyydissä Oulankajoella, mikä ei vaadi aiempaa melontakokemusta, ja sitten toisen päivän Kitkanniemen koskemattomassa aarniometsässä samoillen. Vaelluksen puolessavälissä saamme tehtyä ruokatäydennystä rinkkoihimme, jolloin koko viikon ruokia ei tarvitse kantaa kerralla. Vaellus on kokonaisuutena erittäin elämyksellinen ja aloittelijaystävällinen, joten se sopii niin aloittelevalle, kuin myös kokeneemmalle vaeltajalle.

    OHJELMA
    Vaelluksemme alkaa sunnuntaiaamuna 7.6. Hautajärveltä ja päättyy perjantaina 12.6. Rukalle. Voit halutessasi varata itsellesi majoituksen Rukalta ennen vaellusta ja sen jälkeen. Päivämatkat ovat vaelluksella 8-15km pituisia ja melontaosuus 25km, joka ei vaadi aiempaa melontakokemusta. Kannamme omat majoitteemme ja ruokamme vaelluksella, joskaan koko viikon ruokia ei tarvitse kantaa kerralla, vaan teemme ruokatäydennyksen rinkkoihimme vaelluksen puolessa välissä.

    Vaellus vaatii hyvää peruskuntoa, säätä pelkäämätöntä asennetta ja kevyitä, laadukkaita varusteita, mutta sisältää toisaalta paljon sellaista luksusta, jota ei normaalilla vaelluksella ole, kuten mökkiyön, saunaillan ja jopa jäätelökioskin. Ryhmä koostuu maksimissaan kahdeksasta vaeltajasta ja kahdesta oppaasta.

    OPAS
    Vaelluksen oppaana toimii luonto-ohjaaja ja melontaohjaaja Silja Vuohensilta, jolle tuleva karhunkierros on jo seitsemäs laatuaan. (Tutustu oppaaseen tarkemmin »)

    Siljan apuoppaana kulkee useimmiten jompikumpi hänen koiristaan. Molemmat ovat pieniä, hyväkäytöksisiä ja hiljaisia koiria, jotka ovat jo konkareita opastöissä. Kerrothan kuitenkin, jos vaellat mieluummin ilman koiran mukanaoloa. Asiakkaiden koiria ei voida ikävä kyllä ottaa mukaan tälle vaellukselle, sillä opas ei voi mennä takuuseen vieraiden koirien sopivuudesta pitkälle ryhmävaellukselle.

    TERVETULOA MUKAAN!


    Paikka: Oulangan kansallispuisto, Kuusamon ja Sallan alueella
    Kokoontuminen: Hiihtostadionintie 1, 93825 Kuusamo
    Ajankohta: 7.-12.6.2020
    Osallistujamäärä: 4-8 henkilöä

    Hinta: 450 € sis. alv.
    Hintaan sisältyy: taksikyyti Rukalta Hautajärvelle vaelluksen aloituspisteeseen, mökkiyöpyminen Oulangan leirintäalueen jaetussa 4hlö mökissä ja saunominen, kanoottivuokra, varustelista ja opastus ennen vaellusta ja vaelluksen aikana sekä kattava jokimelontaopastus melontapäivänä.

    Maksu- ja peruutusehdot:
    Hinta koostuu 50 euron varausmaksusta ja 400 euron osallistumismaksusta. 50 euron varausmaksu on sitova, ja se varmistaa paikkasi vaellukselle. 400 euron osallistumismaksu erääntyy maksettavaksi neljä viikkoa ennen vaellusta.

    Mikäli asiakas peruu osallistumisensa vaellukselle aiemmin kuin neljä viikkoa ennen vaellusta, osallistumismaksua ei tarvitse maksaa ja peruutus on kuluton. Jos asiakas peruu osallistumisensa kuitenkin alle neljä viikkoa ennen vaellusta, eikä hänen paikkaansa saada myytyä toiselle osallistujalle, peritään 300 euron peruutusmaksu, joka vähennetään asiakkaalle palautettavasta osallistumismaksusta. Mikäli paikka saadaan kuitenkin täytettyä, peruutusmaksua ei peritä.

    Lisätietoja vaelluksesta voi kysyä suoraan oppaalta: silja.vuohensilta@gmail.com

    Ilmoittaudu viimeistään 5.6.2020 mennessä.


    Katso varustelista sekä vaelluksen ohjelma ja aikataulu etukäteen tästä »
    • Karhunkierros vaeltaen ja meloen Oulangan kansallispuisto

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    07.06.2020
    -
    12.06.2020
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Tapahtumanpaikka
    Oulangan kansallispuisto
    Oulangan kansallispuisto
    93850 Kuusamo
    Kokoontumispaikka
    Tapaamispaikka: Karhunkierroksen luontokeskus, Hautajärventie 414  (katso Google-kartta)
    Ilmoittaudu
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite