/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Talviseikkailu Hossassa – retki liukulumikengillä

    Talviseikkailu Hossassa vie sinut pohjoisen muinaisille poluille. Kuljemme liukulumikengillä ahkiot perässämme Hossan ikiaikaisia reittejä vieraillen Värikalliolla ja Julma-Ölkyllä. Lähde mukaan nauttimaan Hossan maagisesta talvitunnelmasta. Bongaa revontulia, istu vaelluspäivän jälkeen hyvässä seurassa tulilla ja nukahda syvään uneen pohjoisen tähtitaivaan alla.

    Vaellamme 20.-24.2.2021 Hossan kansallispuiston maisemissa. Lähtö ja paluu tapahtuvat Hossan luontokeskukselle. Palatessa saunomismahdollisuus ja yhteinen päätösateria. Hossassa on hyvät majoittautumismahdollisuudet ennen vaellusta ja sen jälkeen. Vaellus on noin 60–70 kilometrin kierros, Hossan kansallipuiston merkityillä reiteillä. Yövymme laavuilla, tulipaikoilla ja vuokratuvilla.

    Retki sopii kaikille, joilla on jo aikaisempaa retkeilykokemusta. Liukulumikenkien ja ahkioiden laina kuuluu vaelluksen hintaan. Olet valmis kokeilemaan talviretkeilyä ja haluat kasvattaa retkeilytaitojasi kivassa ryhmässä taitavan oppaan kanssa.

    Ohjelma ja varusteet
    Lähdemme luontokeskukselta aamupäivällä ja viiden päivän aikana liikumme liukulumikengillä 10–15 kilometrin päivämatkoja eri maastoissa. Vaellustahti on kuitenkin maltillinen ja riippuu maaston vaativuudesta. Päivävaelluksen pituus on noin 6 tuntia.  Pidämme lisäksi tasaisesti juoma- ja välipalataukoja sekä kunnollisen lounastauon.

    Vaellus vaatii osallistujalta talviretkivarusteet. Ahkioita on käytössä yksi / kaksi henkilöä. Ahkiota vedetään vuorotellen. Voit ottaa myös oman ahkiosi. Saat myös liukulumikengät lainaan. Tarkemman pakkauslistan saat oppaalta hyvissä ajoin ennen retkeä. Mikäli sinulta puuttuu varusteita, opas auttaa niiden hankinnassa tai vuokraamisessa. Tutustu myös 365-klubin vuokrapalveluun tästä.

    Osallistujat saavat kirjalliset ohjeet ja apua vaellukselle valmistautumiseen, varusteiden hankintaan ja ruokien suunnitteluun. Osallistujien kesken järjestetään etätapaaminen ennen vaellusta, jossa käydään läpi vaelluksella tarvittavat varusteet, vaellukselle valmistautuminen ja tutustutaan vaelluksen reittiin ja maastoihin.

    Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, joten voimassa oleva matka- tai tapaturmavakuutus on hyvä olla olemassa.

    Opasesittely
    Valla Outdoorsin Mia Sinisalo on luontoliikuntaan ja pohjoisen erämaihin rakastunut erä- ja luonto-opas sekä melontaohjaaja. Mia Sinisalo on liikkunut pyörällä, suksilla, jalkaisin ja meloen Ruotsin, Norjan ja Suomen kansallispuistojen poluilla sekä tunnettujen reittien ulkopuolella.  Mian retkillä edetään rauhallisesti ja nautitaan luonnon ihmeistä, kun niitä löytyy. Jokaisella on aikaa vahvistaa luontosuhdettaan.

    Info
    Paikka: Hossan kansallispuisto
    Kokoontumispaikka: Hossan luontokeskus, Jatkonsalmentie 6, 89920 Ruhtinansalmi
    Aika: 20.-24.2.2021
    Hinta: 590 €, sisältäen arvonlisäveron, liukulumikengät sekä ahkion / 2 retkeläistä, opastuksen ennen vaellusta ja sen aikana sekä päivällisen ja saunan paluupäivänä.
    Maksu ja peruutusehdot: Varausmaksuna maksetaan 100 € viikon sisällä, kun retki on varattu. Varaus on sitova ja summaa ei palauteta, jos osallistuja peruu ilmoittautumisensa. Loput 490 € kuukausi ennen matkan alkua.
    Osallistujamäärä: 5-12
    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 20.1.
    Lisätietoja voi kysyä oppaalta: mia.sinisalo@vallaoutdoors.com

    Tervetuloa!
    • Talviseikkailu Hossassa – retki liukulumikengillä Hossan kansallispuisto

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    20.02.2021
    -
    24.02.2021
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Tapahtumanpaikka
    Hossan kansallispuisto
    Julma-Ölkyntie 86
    93780 Kuusamo
    Kellonaika
    10:00  - 14:00 
    Ilmoittaudu
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite