Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Retkeilyn alkeet – Lahti

    HUOM! Sairastapausten takia klubitapahtuma joudutaan valitettavasti perumaan. Kannattaa kuitenkin suunnata Pikkuvesijärvelle viettämään Unelmien liikuntapäivää.

    Haluaisitko aloittaa retkeilyharrastuksen, muttet tiedä mistä aloittaa? Retkeilyn alkeet -klubitapahtuma on loistava tapa ottaa ulkona liikkumisen perusteet haltuun ennen ensimmäistä päiväretkeä tai yötä metsässä. Tapahtumassa käydään läpi retkeilyn ja luonnossa liikkumisen perusteita aina varusteista vaeltamiseen ja yöpymisestä ruoanlaittoon. Klubitapahtuma antaa hyvät valmiudet retkeilyn aloittamiseen omatoimisesti ja käy myös kertauksesta vanhojen taitojen teroittamiseen.

    Järjestämme klubi –tapahtuman ulkona Pikku-Vesijärvellä, jotta voimme käytännössä harjoitella mm. teltan pystytystä ja retkikeittimen käyttöä. Pikku-Vesijärvellä vietetään samaan aikaan Tiirismaan ladun ja Lahden sydänyhdistyksen  järjestämää unelmien liikuntapäivä. Tästä syystä myös klubitapahtuma on kaikille avoin!

    Klubitapahtumassa on telttapiste, jossa pääset kuulemaan telttailuun ja yöpymiseen liittyviä vinkkejä, keitinpisteellä käydään läpi keittimien perusteita ja niiden käyttöä. Lisäksi Clifbar on mukana maistattamassa heidän herkullisia luomuraaka-aineista valmistettuja energiapatukoitaan. Muista pukeutua sään mukaisesti.

    Olet lämpimästi tervetullut varmasti mukavaan ja toiminnalliseen klubitapahtumaamme!

    Aika: Lauantai 11.5. Klo 12-14 PERUTTU!
    Paikka: Pikkuvesijärven puisto, Lahti
    • Retkeilyn alkeet – Lahti Pikku-Vesijärvi

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    11.05.2019
    Tapahtuman tyyppi
    Retki
    Tapahtumanpaikka
    Pikku-Vesijärvi
    Kariniemenkatu
    15140 Lahti
    Kellonaika
    12:00  - 14:00 

    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite