Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    PERUTTU: Herajärven kierros aittamajoituksilla

    Tapahtuma on toistaiseksi täynnä. Ilmoittaudu jonotuslistalle ja saat tiedon mahdollisista vapautuvista paikoista sähköpostitse.

    Herajärven kierros Kolin kansallispuistossa Pohjois-Karjalassa kuuluu monen vaeltajan to do -listalle, eikä suotta. Vuoden retkikohteeksi 2007 valittu noin 40 kilometrin mittainen vaellusreitti on monipuolinen kuvaus Pohjois-Karjalan vaara- ja järvimaisemia, pitäen sisällään tietysti kansallismaisemamme Kolin huipuilta. Tällä vaelluksella jätämme painavat rinkat kotiin ja nautimme kevyestä matkanteosta pelkkien päiväreppujen kera, sillä majoitumme vanhoissa, tunnelmallisissa riihiaitoissa Mattilan ja Kiviniemen perinnetiloilla. Nautimme myös valmiista aamupaloista ja lempeistä löylyistä joka ilta, joten perinteiseen vaeltamiseen tottuneelle tämä retki on silkkaa luksusta. Vaellus on kaikesta huolimatta pitkä, ja sisältää jyrkkiä nousuja ja laskuja, joten retki sopii vain perusterveille ja hyvän peruskunnon omaaville.

    OHJELMA
    Neljän päivän mittainen retki Kolin kansallispuistoon 6.-9.8.2020, joka pitää sisällään 40 kilometrin vaelluksen Herajärven ympäri, kansallismaiseman, yöpymiset vanhoissa hirsiaitoissa sekä aamupalat ja saunat.

    Majoitumme torstaista perjantaihin Mattilan tilalla, ja lähdemme vaellukselle perjantai aamuna. Vaellamme Herajärven kierroksen perjantaista lauantaihin yöpyen vaellusreitin puolessa välissä Kiviniemen tilalla. Palaamme lauantaina takaisin Mattilaan jääden vielä palautumaan vaelluksesta ja nauttimaan Mattilan perinnemiljööstä yhdeksi yöksi.

    Retki vaatii osallistujilta hyvää peruskuntoa, sillä vaellusreitti ei ole helpoimmasta päästä. Reitillä on runsaasti jyrkkiä nousuja ja laskuja, jotka käyvät erityisesti polville ja nilkoille.

    Ryhmä koostuu maksimissaan kahdeksasta retkeläisestä sekä oppaasta. Perinnetiloilla yövytään 2-4 hengen aitoissa.

    Kolille pääsee Kolitaksilla Joensuun rautatieasemalta, ja kimppakyytejä voidaan järjestellä osallistujien kesken, joten autottomuus ei ole ongelma.

    OPAS
    Vaelluksen oppaana toimii luonto-ohjaaja Silja Vuohensilta. Siljalla on yli kymmenen vuoden kokemus retkeilystä ja vaeltamisesta niin poluilla, vesillä kuin lumellakin. Tuleva Herajärvenkierros on Siljalle jo seitsemäs laatuaan, joten Kolin maisemat ja maastot ovat Siljalle erittäin tuttuja. (Tutustu oppaaseen tarkemmin »)

    Siljan apuoppaana kulkee useimmiten jompikumpi hänen koiristaan. Molemmat ovat pieniä, hyväkäytöksisiä ja hiljaisia koiria, jotka ovat jo konkareita opastöissä. Kerrothan kuitenkin, jos vaellat mieluummin ilman koiran mukanaoloa. Asiakkaiden koiria ei voida ikävä kyllä ottaa mukaan tälle vaellukselle, sillä opas ei voi mennä takuuseen vieraiden koirien sopivuudesta ryhmävaellukselle.

    TERVETULOA MUKAAN!

    Paikka: Kolin kansallispuisto
    Kokoontuminen: Mattilan tila, Ylä-kolintie 12, 83960 Lieksa
    Ajankohta: 6.-9.8.2020
    Osallistujamäärä: 4-8 klubilaista

    Hinta: 290€ sisältäen majoitukset hirsiaitoissa Mattilassa ja Kiviniemessä, aamupalat, saunomiset ja oppaan palvelut ennen vaellusta ja sen aikana.
    Maksu- ja peruutusehdot:
    Ilmoittautumisen yhteydessä maksettava 40€ varausmaksu on sitova, ja se varmistaa paikkasi vaellukselle. Retken osallistumismaksu 250€ erääntyy maksettavaksi neljä viikkoa ennen vaellusta. Mikäli perut osallistumisesi aiemmin kuin neljä viikkoa ennen retkeä, voit jättää osallistumismaksun maksamatta (tai jos olet sen jo maksanut, se palautetaan). Jos joudut perumaan osallistumisesi kuitenkin alle neljä viikkoa ennen vaellusta, eikä paikkaasi saada myytyä eteenpäin, veloitetaan 100€ peruutusmaksu, joka vähennetään palautettavasta osallistumismaksusta.  

    Tmi Luontokaipuu suosittelee matkavakuutusta erittäin lämpimästi. Peruuntuneen retken lisäksi matkavakuutus korvaa useimmiten myös tapaturmat ja esimerkiksi taksikyydin, jos joudut keskeyttämään vaelluksen.

    Ilmoittaudu viimeistään 9.7.2020 mennessä.

    Kaikissa retkeen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostitse suoraan Siljaan silja.vuohensilta@gmail.com    

    Katso varustelista sekä vaelluksen ohjelma ja aikataulu etukäteen tästä »
    • PERUTTU: Herajärven kierros aittamajoituksilla Kolin kansallispuisto

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    06.08.2020
    -
    09.08.2020
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Tapahtumanpaikka
    Kolin kansallispuisto
    Ylä-kolintie 12
    83960 Lieksa
    Ilmoittaudu
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite