Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Hämärän hyssy kämppäviikonloppu

    Kun illat pimenevät ja sade ropisee ikkunaan, on hämärän hyssyttelyn aika. Hämärän hyssyttelyyn tarvitaan villasukat, lämmin ja kuiva kämppä, tunnelmallinen kynttilävalaistus sekä jotain pientä käsillä tekemistä. Tällä viikonloppuretkellä otamme hämärän hyssyttelystä kaiken ilon irti autenttisessa ympäristössä, sillä majoitumme tunnelmallisessa, vanhassa metsäkämpässä vain kynttilät ja lyhdyt valonamme. Teemme valoisaan aikaan pienen luontoretken, ja nautimme iltapäivän vapaasta joutilaisuudesta kämpällä hämärässä hyssytellen.

    Hämärän hyssy -kämppäviikonloppu järjestetään pyhäinpäivän viikonloppuna 4.-5.11.2023 Lopen Samoojien Kalamaja -nimisellä kämpällä Kanta-Hämeessä. Kalamajalle on reilun tunnin ajomatka Helsingistä, ja noin 30 minuutin ajomatka Riihimäeltä. Järjestelemme kimppakyytejä tai tarvittaessa kimppataksin Riihimäeltä, joten autottomuus ei ole ongelma!
    Viikonlopun tarkoitus on rentoutua ja rauhoittua luonnon äärellä, eikä se sisällä vaativaa ohjelmaa. Kaikki ateriat kuuluvat retken hintaan, joten sinun ei tarvitse huolehtia edes ruuanlaitosta. Nautimme viikonloppuna maukasta itse tehtyä kasvisruokaa. Majoitumme maksimissaan kahdeksan hengen ryhmän kanssa vanhaan tukkikämppään, jossa on takka, kerrossängyt sekä rantasauna.

    Ohjelma ja varusteet
    Kokoonnumme lauantaina klo 12 Kalamajan kämpällä yhteisen nuotiolounaan äärelle, jonka loimussa on mukava aloittaa viikonloppu ja tutustua porukkaan. Lounashetken jälkeen lähdemme kämpän lähiympäristöön pienelle luontoretkelle ja löydämme kenties sieniä tai marjoja poimittavaksi. Palaamme kahvitteluaikaan kämpälle ja vetäydymme kämppään ämärän hyssyttelyyn!

    Iltapäivän aikana askartelemme virkatut heijastimet, ja vietämme joutilasta aikaa kukin haluamallamme tavalla lämpimässä kämpässä. Nautimme yhteisen illallisen ja lämmitämme saunan illaksi. Kauniin erämaalammen rannalla olevan rantasaunan terassilla vallitsee syvä hiljaisuus, kun katselemme pimeyteen tai kenties kirkkaalle tähtitaivaalle.
    Sunnuntaina nukumme pitkään emmekä tee kiirettä lähdön kanssa, mutta olemme silti hyvissä ajoin ja hyvin levänneinä valmiina kotimatkalle ja tulevaan arkiviikkoon.

    Tälle matalan kynnyksen viikonlopulle et tarvitse rinkkaa, telttaa tai kalliita varusteita. Kämpästä löytyy kaikille sänky peittoineen ja tyynyineen, ja ruuat kuuluvat viikonlopun hintaan (lauantain lounas, välipala, päivällinen, iltapala ja sunnuntain aamupala). Autolla pääsee perille asti, emmekä lähde lauantain retkellämme kauas kämpältä. Viikonloppu sopiikin hyvin monenlaisille ihmisille, kunto- tai taitotasosta huolimatta!

    Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, joten matkavakuutus on hyvä olla voimassa.

    Opasesittely 
    Viikonlopun oppaana toimii 365 -klubin vaellusopas ja matkanjärjestäjä Silja Vuohensilta. Siljalla on yli kymmenen vuoden kokemus vaeltamisesta ja retkeilystä kaikkina vuodenaikoina, ja hän on järjestänyt jo viiden vuoden ajan suosittuja matalan kynnyksen klubiretkiä monenlaisiin retkeilykohteisiin. Siljan retkillä tärkeintä ei ole kilometrien määrä, vaan niiden sisältö!

    Info
    Paikka ja kokoontumispaikka: Lopen Samoojien Kalamaja -kämppä, Hirvenharjuntie 145, Loppi
    Aika: 4.11.2023 klo 12 – 5.11.2023 klo 12
    Hinta ja mahdollinen erittely: 250e, sisältäen arvonlisäveron, majoituksen, ruuat koko viikonlopun ajan sekä oppaan palvelut.
    Maksu ja peruutusehdot: Tapahtuman osallistumismaksu erääntyy neljä viikkoa ennen tapahtumaa. Osallistuja voi perua osallistumisensa ilman kuluja ennen osallistumismaksun eräpäivää. Osallistumismaksun eräpäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista osallistumismaksu palautetaan, mutta siitä peritään peruutusmaksu 90e, joka kattaa peruutuksesta koituneet kulut järjestäjälle. Peruutusmaksuun voi useimmiten hakea korvausta omasta matkavakuutuksesta.
    Minimi ja maksimi osallistujamäärä: 4-8
    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 3.11.2023

    Lisätietoja voi kysyä oppaalta: silja.vuohensilta@gmail.com

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    04.11.2023
    -
    05.11.2023
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Kellonaika
    12:00  - 12:00 
    Loppuunmyyty
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite