/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Poluttoman maaston vaellus Lyngenistä Tromssaan

    Vaellus poluttomassa maastossa Lyngenistä Tromssaan vie sinut vuononrinteiden lammaslaitumilta jäätikköjärville, jokien alkulähteille ja Tromssan laveille tunturipoluille. Reitti on osittain vaativa ja sopii elämystennälkäisille retkeilijöille, joilla on kokemusta vaeltamisesta kolmena vuodenaikana. Matkalla näet Pohjois-Norjan luonnon kaikki ulottuvuudet koivumetsiköistä kristallisiin puroihin ja rakkakivikoihin.

    Lähdemme Lyngseidetistä 18.7. aamulla kello 10 ja lopetamme Tromssaan 22.7. noin klo 14.30. Paluu Lyngeniin linja-autolla. Matkalla vaellamme poluttomassa maastossa alppimaisilla vuorenrinteillä, jokilaaksoissa sekä jäätikköjärvien reunoja. Kolmantena päivänä siirrymme lautalla Tromssan puolelle, jossa vaellus jatkuu laaksoja pitkin Tromssan tuntureiden merkityille reiteille. Tromssasta on mahdollisuus palata julkisella bussilla Lyngeniin klo 16.

    Tulisiko Lyngen-Tromssa-vaelluksesta sinun kesäsi huippukohta?
    Retki sopii aikaisemmin usean yön vaelluksia eri vuodenaikoina tehneelle. Olet valmis siirtymään merkityiltä reiteiltä poluttomaan maastoon ja haluat kasvattaa retkeilytaitojasi vaativammissa olosuhteissa kivassa ryhmässä taitavan oppaan kanssa.

    Lähdemme vaellusaamuisin liikkeelle kello 9. Pidämme tunnin välein juoma- ja välipalatauon sekä 30-45 minuutin lounastauon säästä ja maastosta riippuen. Aikaa jää myös valokuvaukseen ja maisemien ihailuun. Reitti on vaihteleva maastoltaan ja kasvustoltaan. Leiriytyminen on noin kello 16–18, kun sopiva leiripaikka veden ääreltä löytyy. Patikointiaikaa kertyy päivittäin noin 6–7 tuntia ja matkaa 12-16km. Maasto on vaihtelevaa, vaikka korkeuseroja ei ole paljon. Reitille osuu rakkakivikkoa, vesistöjen ylityksiä, hetteistä maastoa, alppirinteitä ja koivumetsikköä. Joten etenemisvauhti on useimmiten 2–3 km / tunnissa. Osallistujilla on oltava hyvä kestävyyskunto.

    Heinäkuussa vuoristolaaksoissa sää vaihtelee ja maastossa voi olla lunta. Vaellus vaatii osallistujalta omat kolmen vuodenajan retkivarusteet. Tarkemman pakkauslistan, ohjeet valmistautumiseen ja turvallisuuteen saat oppaalta hyvissä ajoin ennen retkeä. Mikäli sinulta puuttuu varusteita, opas auttaa niiden hankinnassa tai vuokraamisessa. Tutustu myös 365-klubin vuokrapalveluun tästä. Osallistujien kesken järjestetään etätapaaminen ennen vaellusta, jossa käydään läpi vaelluksella tarvittavat varusteet, vaellukselle valmistautuminen ja tutustutaan vaelluksen reittiin ja maastoihin.

    Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, joten voimassa oleva matka- tai tapaturmavakuutus on hyvä olla olemassa.

    Klubin eräoppaana Mia Sinisalo

    Valla Outdoorsin Mia Sinisalo on Pohjois-Norjaan rakastunut erä- ja luonto-opas sekä melontaohjaaja. Mia Sinisalo on liikkunut pyörällä, suksilla, jalkaisin ja meloen pohjoisen erämaissa kansallispuistojen poluilla sekä tunnettujen reittien ulkopuolella.  Mian retkillä edetään rauhallisesti ja nautitaan luonnon ihmeistä, kun niitä löytyy. Jokaisella on aikaa vahvistaa luontosuhdettaan.

    Info
    Paikka: Lyngen-Tromssa
    Kokoontumispaikka: Strandveien 10, 9060 Lyngseidet, Norja
    Aika: 18.-22.7.2020
    Hinta: 420 €, sisältäen arvonlisäveron, ennakko-ohjeet, opastuksen ennen vaellusta ja sen aikana sekä paluumatkan linja-autolla Tromssasta Lyngeniin. Ei sisällä muita matkoja Lyngeniin tai Tromssaan, eikä majoitusta ennen tai jälkeen vaelluksen
    Maksu ja peruutusehdot: Varausmaksuna maksetaan 100 € viikon sisällä, kun retki on varattu. Varaus on sitova ja summaa ei palauteta, jos osallistuja peruu ilmoittautumisensa. Loput 320 € kuukausi ennen matkan alkua.
    Osallistujamäärä: 5-12
    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 18.6.2020

    Lisätietoja voi kysyä oppaalta mia.sinisalo@vallaoutdoors.com
    • Poluttoman maaston vaellus Lyngenistä Tromssaan Lyngen

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    18.07.2021
    -
    22.07.2021
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Kellonaika
    10:00  - 14:30 
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite