Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    PERUTTU: 365 Klubin perinteinen Kebnekaisen vaellus

    365 Klubin perinteinen Kebnekaisen vaellus tulee taas!

    Tervetuloa Partioaitan 365 Klubin matkaan nauttimaan keskiyön auringosta Ruotsin korkeimmalle vuorelle Kebnekaiselle 29.6.-3.7.2020!

    2100:n metrin korkeuteen nouseva Kebnekaise vaellusmaastoineen on yksi Ruotsin Lapin kauneimmista, ja samalla katoavimmista helmistä. Kebnekaisen etelähuippu sulaa kovaa vauhtia ja käsillä alkaa olla viimeiset vuodet, jolloin Ruotsin korkeimmalle vuorelle voi vaeltaa turvallisesti.

    Partioaitan 365 Klubin jo viidettä vuotta järjestettävällä kesävaelluksella on jälleen mahdollisuus kokea Tarfalan ja Nikkaluoktan alueiden erämaat, upeat järvi- ja vuoristomaisemat ja pohjolan korkeimmat huiput yhdellä kertaa. Kesäinen keskiyön aurinko tuo matkaan oman lisänsä retkeilijöiden nauttiessa vaelluksestaan kaukana kaupunkien hulinasta. Vaellusmatkaa Kebnekaiselle kertyy yhteensä noin 60 kilometriä ja reissun kohokohtana on nousu Ruotsin korkeimman vuoren huipulle!

    Lue reissutarina viime vuoden klubivaellukselta

    Matka Kebnekaiselle sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin retkeilijöille, mutta vaatii hyvää kuntoa. Vaellus on oiva mahdollisuus haastaa itsensä perinteisten, kotimaisten vaellusreittien ulkopuolella ja samalla turvallinen tapa tutustua vuorilla liikkumiseen kokeneiden suomalaisten oppaiden johdolla. Vaelluksella nukutaan teltoissa ja jokainen osallistuja kantaa mukanaan omat varusteensa, mutta vaelluspäivien päätteeksi perillä nautitaan Kebnekaisen tunturiaseman ylellisistä palveluista.

    Vaelluksen vetää klubilaisille tuttu vaellusopas Teemu Suominen. Teemun Kebnekaisen reissut ovat olleet erittäin suosittuja, joten varauksen kanssa kannattaa olla nopea! (tutustu oppaaseen tarkemmin »)

    Paikka: Kebnekaise, Ruotsi
    Ajankohta: 29.6.-3.7.2020
    Maksimi osallistujamäärä: 15 klubilaista
    Ikäraja: 15 vuotta, alle 18-vuotiaat kuitenkin vanhempien seurassa
    Hinta: 570 €
    Hinta sisältää: suomalaisten oppaiden palvelut ennen matkaa ja sen aikana, ruokailun ja saunan Kebnekaisen tunturiasemalla sekä retken päätöstarjoilut Nikkaluoktan Skáidi-ravintolassa. Hinta ei sisällä muita ruokia, matkoja eikä mahdollisia majoituksia.
    Vakuutus: Osallistujilla tulee olla voimassa oleva matkavakuutus

    Maksu- ja varausehdot:
    Maksu suoritetaan kahdessa erässä, joista ensimmäinen (100€) maksetaan varauksen yhteydessä ja loput noin kuukausi ennen lähtöä. Varausmaksu on sitova eikä sitä peruutustapauksissa yleensä palauteta. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään kuukautta ennen vaelluksen alkua, muussa tapauksessa myös loppulasku erääntyy maksettavaksi.

    Autamme mielellämme matkajärjestelyissä ja mm. kimppakyytien järjestämisessä, kunhan osallistujat ovat kasassa.

    Lisätietoa vaelluksesta antaa Teemu Suominen sähköpostitse osoitteessa teemu@metalheim.fi

    Ilmoittaudu viimeistään 14.6.2020 mennessä!

    Tarkempi retkikuvaus ladattavissa tästä
    • PERUTTU: 365 Klubin perinteinen Kebnekaisen vaellus

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    29.06.2020
    -
    03.07.2020
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Loppuunmyyty
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite