/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vaelluskurssi Evolla

    Haaveiletko vaellusharrastuksen aloittamisesta, muttet tiedä mistä aloittaisit? Kaipaatko varmuutta retkeilytaitoihisi, kuten suunnistamiseen, leirin pystyttämiseen, vaellusruokien suunnitteluun ja niiden valmistamiseen? Haluaisitko kaiken lisäksi viettää mukavan viikonlopun pienessä porukassa yhteisen mielenkiinnonkohteen äärellä? Silloin tämä kurssi on juuri sinulle!

    Vaelluskurssi Evolla on viikonlopun mittainen kurssi 22.-23.5.2021 Evon retkeilyalueella, joka sisältää lisäksi yhden webinaari-illan kaksi viikkoa ennen kurssia. Webinaarissa käsitellään varusteita ja vaellukselle valmistautumista. Tukikohtanamme itse kurssilla toimii Evon retkeilyalueella sijaitseva Erakkomurjun vuokralaavu, jolta käsin teemme lauantaina noin 10 km harjoitusvaelluksen. Harjoitusvaelluksen maasto on paikoin haastavaa, mutta pärjäät peruskunnolla ja reippaalla asenteella, sillä tahtimme on rauhallinen.

    Vaelluskurssi sopii vaellusharrastuksesta kiinnostuneille, aloitteleville vaeltajille, mutta myös kokeneemmille retkeilijöille, jotka haluavat lisävarmuutta ja uusia vinkkejä tekemiseensä.

    Ohjelma
    Aloitamme vaelluskurssin yhteisellä webinaari-illalla 11.5. klo 18-20, jossa käsittelemme varusteita, vaellusruokia ja vaellukselle valmistautumista. Itse kurssilla teemme lauantaina noin 10 km mittaisen harjoitusvaelluksen ja pidämme lounastauon itse valitsemassamme paikassa retkikeittimillä kokaten.

    Palattuamme harjoitusvaellukselta leiriydymme vuokralaavun ympäristöön oppaan avulla. Illalla istumme yhdessä leirinuotion äärellä ja suunnittelemme tulevia reissujamme. Sunnuntai aamu on varattu kahvittelulle ja jäljelle jääneille kysymyksille, minkä jälkeen puramme leirimme ja suuntaamme kotiin rinkat täynnä uutta tietoa.

    Tarvitset kurssille omat yöpymis- ja ruuanlaittovarusteet, sadevaatteet tarvittaessa, tukevat vaelluskengät sekä selkään hyvin istuvan rinkan. Pärjäät myös päivärepulla, mikäli et halua kantaa rinkkaa harjoitusvaelluksella sillä varusteita voidaan jättää odottamaan autoihin, ja kantaa ne sitten lyhyen matkan päässä olevalle leiripaikalle. Saat kattavan varustelistan ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli sinulta puuttuu varusteita, opas auttaa niiden hankinnassa tai vuokraamisessa. Tutustu myös 365 -klubin vuokrapalveluun tästä.

    Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän toimesta, joten voimassa oleva matkavakuutus on hyvä olla olemassa.

    Opasesittely
    Kurssin oppaana toimii luonto-ohjaaja ja opettaja Silja Vuohensilta. Siljalla on yli kymmenen vuoden kokemus vaelluksesta ja retkeilystä, ja hän on opettanut vaellus- ja retkeilytaitoja 365-klubilaisille jo usean vuoden ajan. Siljan apuoppaana kulkee useimmiten jompikumpi hänen koiristaan. Molemmat ovat pieniä, hyväkäytöksisiä ja hiljaisia koiria, jotka ovat jo konkareita opastöissä. Kerrothan kuitenkin, jos vaellat mieluummin ilman koiran mukanaoloa. Asiakkaiden koiria ei voida ikävä kyllä ottaa mukaan tälle kurssille, sillä opas ei voi mennä takuuseen vieraiden koirien sopivuudesta ryhmäreissulle.

    Info
    Paikka: Evon retkeilyalue, Padasjoki.
    Kokoontumispaikka: Koveron parkkipaikka, Kelkutteentie 704-602, Padasjoki.
    Aika: 22.5.2021 klo 9 – 23.5.2021 klo 12  ja lisäksi Webinaari-ilta 11.5.2021 klo 18-20
    Hinta: 150e, sisältäen arvonlisäveron, vuokralaavun käytön, kirjalliset materiaalit, webinaari-illan sekä oppaan palvelut ennen kurssia ja sen aikana.
    Maksu ja peruutusehdot: Osallistumismaksu erääntyy kaksi viikkoa ennen kurssia, mutta osallistumisen peruminen on kulutonta mistä tahansa syystä sen jälkeenkin.
    Osallistujamäärä: 6-10
    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 21.5.2021
    Lisätietoja voi kysyä oppaalta: silja.vuohensilta@gmail.com

    Tervetuloa mukaan! 

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    22.05.2021
    -
    23.05.2021
    Tapahtuman tyyppi
    Kurssi
    Kellonaika
    09:00  - 12:00 
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite