/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    KLUBITARJOUS: 599 € teltta, 100 € lahjakortti »

    Hossan herkut -talvivaellus laavupaikoilla yöpyen

    Hossan talvivaellus 6.-10.3.2023 sopii ensimmäiseksi talviretkeksi, jos olet jo harjoitellut retkeilyä sulan maan aikaan. Päivämatkat ahkion kanssa ovat 7-10 km ja päivittäinen aika suksilla on 4-5 tuntia.  Iltapäivällä jää aikaa nauttia leirissä olosta, valokuvaamisesta ja yhdessä olosta. Maaliskuussa pakkaset ovat yleensä leudompia ja saamme nauttia kimaltelevista keväthangista, jos sää suosii.

    Yövymme laavupaikoilla nauttien matkalla Hossan kaikista herkuista: vierailemme Julma-Ölkyllä, Värikallioilla, Muikkupuron laavulla ja Lihapyörtellä hiihtäen läpi Hossan monipuolisten metsämaisemien. Reitti kulkee enimmäkseen kelkka- tai latupohjalla, joka tekee liikkumisesta umpihankea kevyempää.

    Hossan maasto on enimmäkseen helppokulkuista. Reitille osuu mäkiä, mutta myös paljon tasaisia osuuksia. Reitillä kuljetaan liukulumikengillä ja ahkiota perässä vetäen. Osallistumiseen tälle talvivaellukselle riittääkin kohtuullinen peruskunto. Tottumus suksilla liikkumiseen lisää retkestä nauttimista, mutta tottumuksen voi korvata sitkeällä asenteella.

    Ohjelma ja varusteet 
    Lähdemme Hossan luontokeskukselta 6.3.2023 aamupäivällä ja viiden päivän aikana liikumme liukulumikengillä enintään 10 kilometrin päivämatkoja metsämaastossa, soilla ja jäällä. Yhtenä päivänä teemme päiväretken Julma-Ölkylle ilman ahkioita. Vaellustahti on maltillinen. Pidämme lisäksi tasaisesti juoma- ja välipalataukoja sekä kunnollisen lounastauon.  Palaamme luontokeskukselle 10.3. iltapäivällä klo 15 ja syömme yhdessä tukevan päivällisen.

    Vaellus vaatii osallistujalta omat talvileiriytymisvarusteet. Yöpyminen on omassa teltassa tai laavulla. Ahkio ja liukulumikengät kuuluvat retken hintaan. Jokaisella on käytössään oma ahkio, jossa on naruaisa sekä ahkiokassi. Tarkemman pakkauslistan saat oppaalta hyvissä ajoin ennen retkeä. Mikäli sinulta puuttuu varusteita, opas auttaa niiden hankinnassa tai vuokraamisessa. Tutustu myös 365-klubin vuokrapalveluun tästä.

    Osallistujat saavat kirjalliset ohjeet ja apua vaellukselle valmistautumiseen, varusteiden hankintaan ja ruokien suunnitteluun. Osallistujien kesken järjestetään etätapaaminen ennen vaellusta. Etätapaamisessa käydään läpi vaelluksella tarvittavat varusteet, vaellukselle valmistautuminen ja tutustutaan vaelluksen reittiin ja maastoihin.

    Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, joten voimassa oleva matka- tai tapaturmavakuutus on hyvä olla olemassa.

    Opasesittely 
    Valla Outdoorsin Mia Sinisalo on luontoliikuntaan ja pohjoisen erämaihin rakastunut erä- ja luonto-opas sekä melontaohjaaja. Mia Sinisalo on liikkunut pyörällä, suksilla, jalkaisin ja meloen Ruotsin, Norjan ja Suomen kansallispuistojen poluilla sekä tunnettujen reittien ulkopuolella.  Mian retkillä edetään rauhallisesti ja nautitaan luonnon ihmeistä, kun niitä löytyy. Jokaisella on aikaa vahvistaa luontosuhdettaan.

    Info
    Paikka: Hossan kansallispuisto
    Kokoontumispaikka: Hossan luontokeskus, Jatkonsalmentie 6, 89920 Ruhtinaansalmi
    Aika: 6.-10.3.2023
    Hinta: 490 €, sisältäen arvonlisäveron, liukulumikengät sekä ahkion naruaisalla, opastuksen ennen vaellusta ja sen aikana sekä päivällisen ja saunan paluupäivänä. Hinta ei pidä sisällään vakuutuksia, kyytejä tai majoitusta.
    Maksu ja peruutusehdot: Varausmaksuna maksetaan 100 € viikon sisällä, kun retki on varattu. Varaus on sitova. Loput 390 € maksetaan kuukausi ennen matkan alkua.
    Osallistujamäärä: 3-5
    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 26.2.2023
    Lisätietoja voi kysyä oppaalta: mia.sinisalo@vallaoutdoors.comVastaava järjestäjä: Valla Outdoors Oy, y-tunnus 3107558-2

    Tervetuloa mukaan talvivaellukselle maagiseen Hossaan! 
    • Hossan herkut -talvivaellus laavupaikoilla yöpyen

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    06.03.2023
    -
    10.03.2023
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Kellonaika
    10:00  - 15:00 
    Loppuunmyyty
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite