Oletko kyllästynyt markettien pastapusseihin, valmiisiin retkiruokiin tai vain makkaran vain grillaamiseen leirinuotiolla. Nyt on aika unohtaa vanhat ja tehdä kaikki retkigurmeet itse makuhermoja hellien, mutta kuitenkin helposti.
365 Klubin retkiruokakurssi noudattaa Venlojen vaelluksen retkiruokakurssin hyväksi todettua mallia ja perehdyttää sinut käytännönläheisesti yhden viikonlopun aikana mm.
• Raaka-aineiden ja valmiiden ruokien kuivaamiseen
• Retkiruokien ja retkimenun suunnitteluun energiankulutus huomioiden
• Retkikeittimien käyttöön (mm. myrskykeitin, monipolttoainekeitin, risukeitin) avotulta unohtamatta
• Retkiruokailun kikka kuutosiin käytännössä
Tämä on syksyn kattavin retkiruokailuun liittyvä käytännönkurssi, minkä jälkeen onnistut varmasti. Gurmeeta tuleville vaellukselle. Kurssi on tarkoitettu kaikille 365 klubin jäsenille.
Tervetuloa mukaan oppimaan!
Ajankohta: Kolmena peräkkäisenä päivänä, pe 2.11. klo 18 , la 3.11. klo 15 ja su 4.11. klo 12 (n. 2,5 h/pvä) Perjantaina ja lauantaina opiskellaan opetuskeittiössä sisätiloissa sekä sunnuntaina myös ulkona.
Paikka: Turku, tarkempi sijainti selviää lähempänä kurssia.
Hinta: 127 €/ henkilö (sisältää: opetus (n. 8 h), perusraaka-aineet ja kurssimateriaali sekä keittimet polttoaineineen kurssin ajaksi.)
Kouluttajana toimii Venlojen vaelluksen sekä useiden retkeily ja ruoka-aiheisten 365 klubi-iltojen vetäjä, Vesterisen Pasi, joka omalla lennokkaalla tyylillään saa sinutkin innostumaan retkiruokailun saloista.
Tarkka ohjelma ja muut tiedot lähetetään sähköpostilla n. 1 vko ennen kurssin alkua.