Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Klubilaisten kesävaellus Ruotsin Sarekiin

    Klubilaiset vaeltavat kesällä pohjolan upeimmissa maisemissa Sarekissa! Viisipäiväinen reissu Sarekin ja Stora Sjöfjälletin kansallispuistoihin Ruotsissa tarjoaa kaikkea, mitä unohtumattoman vaelluksen pitääkin: hyvää seuraa, huikeita maisemia, yli 2000-metrisiä vuorenhuippuja, vuolaina virtaavia jokia ja koskematonta Lapin erämaata. Sarekissa nautitaan elämästä luonnon armoilla sen osana ja kesävaellus yhteen Euroopan viimeisistä todellisista erämaista on kokemus, joka ei unohdu koskaan!

    Ruotsin ja Norjan rajalla vierekkäin sijaitsevat Sarek ja Störa Sjöfjället ovat maailmanlaajuisestikin tunnettuja kansallispuistoja, joiden maisemia värittävät erityisesti vuoret, kirkkaat joet ja uskomattoman kaunis koskematon luonto. Alueella ei ole virallisia reittejä vaan se on kauttaaltaan erämaata, missä oman rauhan löytäminen ei ole vaikeaa. Mm. brittiläinen The Guardian -lehti on valinnut Sarekin maailman hienoimpien kansallispuistojen joukkoon ja aluetta on yleisestikin kutsuttu ”Euroopan viimeiseksi erämaaksi”.

    365 Klubin vaellus kestää viisi vuorokautta ja matkaa Sarekissa kertyy noin 80 kilometriä. Olosuhteiden salliessa nousemme myös jollekin alueen lukuisista vuorenhuipuista. Vaelluksella majoitutaan omissa teltoissa, jotka klubilaiset kantavat itse mukanaan. Retki sopii kaikille lähtijöille eikä ole teknisesti liian vaativa, joskaan ei myöskään se kaikista helpoin. Hyvä peruskunto, kyky kantaa omat varusteensa ja innostunut seikkailuhenki riittävät kuitenkin lähtemiseen! Sarekia ei ehkä kannata valita ihan ensimmäiseksi vaelluskohteeksieen, mutta jos rinkan kanssa on jo tottunut kulkemaan, klubireissu on turvallinen tapa lähteä haastamaan itseään erämaavaelluksen saloihin. Retken oppaana toimii 365 Klubin vaellusopas Teemu Suominen.

    Klubivaelluksen hinta on 490 euroa. Hinta sisältää oppaiden palvelut ennen matkaa ja sen aikana, venekyydit vaelluksella sekä retken päätöstarjoilut Saltoluoktan tunturiasemalla. Hinta ei sisällä muita ruokia, matkoja eikä majoituksia. Maksu suoritetaan kahdessa erässä, joista ensimmäinen (100€) maksetaan varauksen yhteydessä ja loput noin kuukausi ennen lähtöä. Varausmaksu on sitova ja ilmoittautuminen on ostopäätös.

    Vaellukselle mahtuu 15 klubilaista. Lähtijöiden ikäraja on 15 vuotta, alle 18-vuotiaat  vanhempien seurassa. Osallistujilla tulee olla voimassaoleva matkavakuutus. Matkapäivät ovat 3.-8. heinäkuuta. Autamme mielellämme mm. kimppakyytien järjestämisessä kunhan osallistujat ovat kasassa.

    Sarekin voi myös yhdistää edellisviikon Kebnekaise-vaellukseen yhteishintaan 920 euroa, jolloin matka-aika on 26.6.-8.7.2018.

    Osallistujalla tulee olla oma voimassaoleva vakuutus.

    Lisätietoa vaelluksesta antaa Teemu Suominen sähköpostitse osoitteessa teemu@metalheim.fi

    Lue lisää kesän 2016 Sarekin vaelluksesta Jeren ja Teemun blogipäivityksistä.

    • Klubilaisten kesävaellus Ruotsin Sarekiin Sarek, Ruotsi

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    03.07.2018
    -
    08.07.2018
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Ilmoittaudu
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite