/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

    Kategoriaehdotukset

      Hakuehdotukset

        Tuotteet

        Suosittuja nyt

        Klubitarjous: 200 Oasis Leggins/LS crewe 79€         #ulkonaperillä

        Haluatko nähdä inspiroivan #ulkonaperillä-kuvasi tässä? Merkitse kuvaan @partioaitta, niin voimme jakaa kuvasi.


        RETKEILEVILLE NAISILLE

        Ulkoilu ja retkeily monissa eri muodoissaan on yleistynyt ilahduttavasti viime vuosina. On ollut upeaa nähdä naisten aktiivisuus retkeilypuolella, mikä näkyy myös tuotevalikoimassa. Meiltä löydät naisten ulkoilutakit tai vaellustakit parhailta brändeiltä sekä hengittävät ja vedenpitävät naisten kuoritakit. Muodikas ja tyylikäs naisten anorakki sopii mainiosti myös retkille. Jos tykkäät pyöräillä, katso, löydätkö naisten pyöräilytakeista itsellesi sopivaa.

        MUISTA MYÖS KENGÄT


        Laadukkaat kengät ovat tärkeitä retkeillessä. Omat mieltymykset ratkaisevat, hankitko naisten matalavartiset vaelluskengät vai korkeavartiset vaelluskengät. Meiltä löydät myös laadukkaat naisten kumisaappaat oikein vetisiin olosuhteisiin. Kesähelteillä parhaiten jalkaan sopivat sirot ja kevyet naisten sandaalit. Juoksuharrastukseen on paljon hyviä vaihtoehtoja kuten naisten paljasjalkakengät tai maastojuoksukengät.

        RETKEILEVILLE MIEHILLE

        Miesten ulkoilutakit ja vaellustakit sopivat sekä retkeilyyn että kaupunkikävelylle. Jos haluat retkeillä tai ulkoilla sateesta välittämättä, hengittävä miesten kuoritakki on paras vaihtoehto. Myös miesten sadetakeista voit löytää tarpeisiisi soveltuvan takin kosteisiin olosuhteisiin. Monille miehille anorakki on se ainoa oikea retkeilytakki. Pyöräilyn harrastajille meiltä löytyy laadukas valikoima miesten pyöräilytakkeja.

        KENGÄT KAIKILLE POLUILLE


        Miesten matalavartiset vaelluskengät soveltuvat helppoon maastoon ja kävelyretkille. Korkeavartiset vaelluskengät antavat paremmin tukea myös vaativimmilla poluilla. Meiltä saat myös miesten kumisaappaat kaikkiin olosuhteisiin. Polkujuoksijoille miesten paljasjalkakengät tai maastojuoksukengät tarjoavat parhaan tuntuman maaston pintaan.

        VARUSTEET KAIKILLE RETKILLE

        Meiltä saat laadukkaimmat varusteet kaikkeen retkeilyyn ja ulkoiluun. Näillä kannat varusteet mukanasi: päiväreput, juomareput, metsästysreput, olkalaukut, putkikassit, pyörälaukut ja lentokonelaukut. Tiesitkö, että riippumatossa on oikeasti mukava nukkua ja retkituoli tuo reissuille yllättävän helposti luksusta? Makuupussi kuuluu jokaisen retkeilijän vakiovarusteisiin, mutta kunnollinen makuualusta tekee nukkumisesta levollista. Retkipyyhkeet sopivat hyvin esim. matkailuun, samoin kuin toilettilaukut ja rahavyöt. Retkikokeille meillä löytyy paljon varusteita ja välineitä: termokset, ruokatermokset, pannut ja kattilat, vedenpuhdistus, nuotiovarusteet, kylmälaukut, kahvipannut ja polttonestepullot.
        double-arrows-up
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite