Luonto voimavarana - Outlet

Luonto voimavarana - Outlet

15.9.2016 Vantaan Outletin myymälässä. Teemu Suomisen tarina luonnon avulla selviytymiseen vaikeasta elämäntilanteesta kertoo hyvin, miten hienoja kokemuksia ja henkistä voimaa voimme saada luonnosta. Teemu jatkaa keväällä aloittamaansa kiertuetta. Lue alempaa palautteita kevään Klubi-illoista ja katso kuvia keväältä.

Entinen musiikkialan ammattilanen ja alkoholisti Teemu Suominen raitistui syksyllä 2012. Vaikeaa masennusta sairastanut Suominen alkoi päähänpistona ja terapeuttisessa merkityksessä kirjoittaa itselleen päiväkirjaa matkastaan kohti parempaa elämää. Kahta vuotta myöhemmin, kiivettyään omituisten sattumusten kautta raittiina ja terveenä miehenä Euroopan korkeimman vuoren Elbrusin huipulle hän päätti julkaista kokemuksensa ja päiväkirjansa kovissa kansissa. Soberismia – Kalliosta kukkulalle on ollut arvostelumenestys kuvatessaan kolmekymppisen miehen uutta elämää selvin päin. Kirja on myynnissä myös Partioaitoissa. Tällä hetkellä eräoppaaksi opiskeleva Suominen kiipeää niin kutsuttua Seven Summitsia tavoitteenaan huiputtaa kaikkien maanosien korkeimmat vuoret vuoteen 2024 mennessä.

Lue Teemun omaa blogia Soberismia. Voit myös seurata Teemun reissuista Partioaitan blogissa.

Klubi-illassa arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken 100 euron lahjakortti!

Paikka: Partioaitta Outlet, Porttipuistontie 1, 01200, Vantaa (katso Google-kartta)
Aika: 15.9.2016 klo 20-21.30

Tervetuloa mukaan!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa tapahtumista, tuotetarjouksista ja muista ajankohtaisista asioista.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan.

Liity mukaan ilmaiseen 365 Klubiin, niin pääset osallistumaan tähän ja muihin mielenkiintoisiin tapahtumiimme!

Jos olet jo Klubin jäsen, ole hyvä ja kirjaudu sisään sivuillemme (sivun ylälaidassa linkki ”Liity 365 Klubiin / Kirjaudu), jolloin pääset ilmoittautumaan tapahtumaan. Jos et siltikään näe ilmoittautumismahdollisuutta, ole hyvä ja päivitä sivu uudelleen.

Liity Partioaitta 365 Klubiin

Palautteita kevään Klubi-illoista:

"Teemun avoimuus epäonnistumisista, samalla innostava esitys mutta muistutti myös realiteeteista. Teemun kertomukset osuivat kyllä välillä ns. hermoon, vaikka tarinat ovat erilaisia. Hain seuraavana päivänä kirjan kirjastosta ja luin kahdessa päivässä. Eka kirja hetkeen, mikä ei liity opiskeluun."

"Rento ja asiantunteva esitys. Ensimmäisessä alustuksessa tuli uutta tietoa, en ole tehnyt vaellus- yms.reissuja ulkomaille."

"En ole aiemmin ollut vastaavissa tapahtumissa, tämä kokemus oli odotettua positiivisempi. Voisin tulla myös lyhyempiin, noin ½ tunnin tietoiskuihin."

"365-klubi erinomainen konsepti ja siihen liittyvät klubitapaamiset hyvä idea!"

"Hyvin toteutettu ilta ja erittäin mielenkiintoista kuunneltavaa, kiitos!"

"Innosti jatkamaan retkeilyharrastusta pidemmälle."

"Aventuran edustajan esitys vastuullisen matkailun teemoista oli hyvä, joskaan minulle siinä ei ollut kovin paljon uutta tietoa. Mutta kertaushan on opintojen äiti... :) Teemu Suominen oli viihdyttävä ja kiinnostava esiintyjä, joskin esityksen kestoa olisi voinut hieman karsia. Myöhään illalla yli puolentoista tunnin istuminen ja kuunteleminen oli vähän liikaa. Ehkä jonkinlainen interaktiivisuus voisi toimia tuollaisessa pienen porukan tarinatuokiossa, esiintyjät voisivat kysellä kuulijoilta vaikka heidän reissuistaan tai kokemuksistaan että syntyisi vähän keskusteluakin. Mukava ilta kyllä kaikkinensa."
- Kiitos palautteesta! Pyrimme pitämään paremmin huolen, että aikataulut pitävät eikä ilta suotta veny. Klubi-iltojen järjestäminen myymälän aukioloaikana on haastavampaa, jonka vuoksi joidenkin myymälöiden kohdalla illat alkavat melko myöhään. Olemme halunneet jättää iltojen loppuun tilaa myös vapaalle keskustelulle, jonka vuoksi usein Klubi-illat ilmoitetaan jopa kahden tunnin pituisina.

"Ois ollut kiva jos ois ollut pieni tarjoilu, eli ihan reilusti kahvia/teetä, nyt kyllä kahvia oli piilossa tarjolla, mutta kahvittomat jäi ilman. Mutta nämä klubi-illat mahtava juttu, toivottavasti vähän enemmän väkeä jatkossa."

"Kahvin lisäksi voisi olla mehua tai edes vettä tarjolla :)"
- Kiitos palautteista! Vettä pitäisi olla kaikissa tapahtumissa saatavilla. Pidämme huolen, että tarjoilut ovat paremmin esillä ja mainitsemme ne myös illan alussa.

Kuvia kevään Klubi-illoista:

Luonto voimavarana

Luonnon avulla

Teemu Suomisen Klubi-ilta Luonto voimavarana

Kommentit