Schoeller-materiaalit

Schoeller-materiaalit

Keprotec

Schoeller Keprotec

Schoeller Keprotec® on erittäin vahvaa kangasta, joka alunperin suunniteltiin käytettäväksi moottoripyöräasusteissa. Hyvin kulutusta, hankausta ja lämpöä kestävät korkean vetolujuuden omaavat Aramidi-kankaat, kuten Kevlar, ovat äärimmäisen repäisylujia. Kangas on kuitenkin mukavan tuntuinen päällä ja helppohoitoinen.

Schoeller Keprotec kangas Schoeller Keprotec toiminnallisuus

Polycolon

Schoeller Polycolon -polypropeenikuitu

Polycolon® on Schoellerin kehittämä polypropeenikuitu, joka soveltuu käytettäväksi erinomaisesti aktiiviliikuntaan suunnattuihin vaatteisiin. Polycolon ei ime kosteutta itseensä, vaan siirtää sen seuraaviin vaatekerroksiin tai haihduttaa sen. Polycolon-neulokset tuntuvat pehmeältä, lämpimältä ja mukavalta eikä tartu ihoon kosteanakaan. Materiaali on valmistettu pitkistä ja joustavista kuiduista, joten se kestää hyvin kulutusta.

Sillä on hyvä värinkesto. Polycolon- neulokset ovat kevyitä, ominaispaino on 41 % pienempi kuin puuvillan. Polycolon- neulokset voidaan pestä 60°C:ssa. Ei rumpukuivattava.

Polycolonissa on usein antibakteerinen käsittely, joka estää hajujen tarttumisen siihen ja pitää sen raikkaana useidenkin käyttökertojen jälkeen. Sopii myös herkkäihoisille.

Kommentit